Stiati ca in cele mai multe cazuri nu exista piedici reale pentru mame sa-si alapteze copiii?

Traim intr-o tara in care pe langa multe vise personale unul pare comun: acela de a avea o viata mai usoara si mai frumoasa.  O tara cu orase care sa ne dea ragazul de a avea grija de noi si de cei dragi, una care sa considere viitorul copiilor o prioritate.

De ce nu am incerca sa schimbam ceea ce tine de noi? Philips are deja bani pregatiti pentru 3 idei care sa schimbe viitorul copiilor din Romania. Si aceste idei ar trebui sa vina de la noi, cei care stim pe de rost realitatea si dorim sa o schimbam.

 bebe-somn-philips

De exemplu, materialul "Alaptarea - Miracolul naturii pentru mama si pruncul sau" realizat de Asociatia PRO MAMA, in parteneriat cu World Vision Romania, arata ca 98% dintre femei pot alapta daca au informatii corecte si sprijin din partea cadrelor medicale, a Consultantilor Lactatie Certificati de Bordul International (IBCLC) si a familiei, ceea ce inseamna ca in cele mai multe cazuri nu exista piedici reale pentru mame sa-si alapteze bebelusul.

Si, conform aceluiasi material, un bebelus alaptat la san este mai putin predispus la diabet zaharat, boli intestinale inflamatorii, alergii, astm, anemie, otita, infectii ale tractului urinar, in timp ce mamele care alapteaza au un risc mai scazut de cancer mamar, ovarian, endometrial, diabet de tip II, osteoporoza, arteroscleroza si hipertensiune.

Asa ca, daca te preocupa perioada de sarcina, startul sanatos al copilului in viata sau cum, unde si in ce conditii se joaca cel mic, vino cu idei prin care sa schimbam viitorul. Sunt atat de multe lucruri pe care putem sa le facem impreuna, incat e pacat sa nu incercam sa ne unim fortele. Copiii nostri merita acest lucru, iar tu ai in Philips un partener de incredere, care, prin astfel de proiecte, a reusit sa schimbe destine in intreaga lume.

Te asteptam cu idei pe www.ideideviitor.ro.

Perioadele exacte ale campaniei:

-    5 iunie: "Idei de viitor" lansare

-    5 iunie - 31 iulie: 8 saptamani consurs saptamanal de idei

-    4 august – 15 august: jurizare

-    18 august – 29 august: votare idei finaliste

-    1 septembrie anunt idei castigatoare

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul