Sta sa ploua cu chiftele 2!

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 continua actiunea comediei de mare succes Cloudy with a Chance of Meatballs / Sta sa ploua cu chiftele. Flint Lockwood era convins ca omenirea e salvata atunci cand isi distrusese propria inventie - masinaria care transforma apa in mancare, provocand ploi cu chiftele si tornade de spaghetti.

Curand, insa, Flint descopera ca masinaria e inca functionala si produce niste creaturi mutante, o combinatie intre animale si alimente. insotit de prietenii sai, el porneste intr-o aventura periculoasa, pentru a salva omenirea - din nou!

Cloudy_with_a_Chance_of_Meatballs_2

Columbia Pictures prezinta filmul de animatie Cloudy with a Chance of Meatballs 2 / Sta sa ploua cu chiftele 2, o productie a Sony Pictures Animation, in regia lui Cody Cameron si Kris Pearn. Vocile personajelor sunt interpretate de: Bill Hader, Anna Faris, James Caan, Will Forte, Andy Samberg, Benjamin Bratt, Neil Patrick Harris, Terry Crews si Kristen Schaal.

CLOUDY

Actiunea din Cloudy with a Chance of Meatballs 2 incepe exact de unde se termina primul film: Flint Lockwood isi distruge propria inventie - o masinarie capabila sa transforme apa in mancare. Aceasta, numita FLDSMDFR (Flint Lockwood Diatomic Super Mutating Dynamic Food Replicator) avusese un mare succes, dar generase o catastrofa de proportii uriase, improscand lumea cu torente de mancare. De aceea, Flint o aruncase in aer - sau cel putin asa crezuse.

CLOUDY2

In Cloudy with a Chance of Meatballs 2, Flint afla ca masinaria infernala FLDSMDFR este inca activa si produce niste creaturi hibride alimente- animale, care au invadat insula. De aceea, impreuna cu prietenii sai, se intoarce la fata locului pentru a incerca sa le opreasca inainte sa atace restul lumii !

Urmareste aventurile lui Flint in filmul Sta sa ploua cu chiftele 2!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Filme pentru copii Filme copii Cloudy with a Chance of Meatballs 2

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul