Spitalul Dr. I. A. Sbarcea din Brasov, a patra donatie in campania 1 pachet = 1 vaccin

Prin campania "1 pachet = 1 vaccin", Pampers si UNICEF isi propun eliminarea tetanosului neonatal la nivel global. Parintii din Romania s-au implicat si au fost printre cei mai activi sustinatori ai campaniei in editiile trecute.

Pampers si UNICEF le multumesc, incercand la randul lor sa ofere nou-nascutilor cele mai bune conditii din primele momente de viata. De aceea, Pampers doneaza maternitatilor din 4 orase mobilier pentru nou-nascuti si scutece Pampers, mamicile fiind cele care au decis orasele castigatoare. Multumita sustinerii lor, cea de a patra donatie a ajuns la Spitalul de Obstetrica – Ginecologie "Dr. I. A. Sbarcea" din Brasov.

Donatiile vor ajuta la dotarea maternitatii cu mobilier, pentru a le asigura mamicilor si nou - nascutilor conditii cat mai bune in perioada spitalizarii. Astfel, maternitatea Spitalului "Dr. I. A. Sbarcea" a primit o donatie care consta in scutece Pampers, 36 de patuturi neonatale, 18 mese de infasat si 18 scaune de alaptat.

"Le multumim parintilor care s-au implicat in campanie pentru a le oferi o sansa la viata mamicilor si copiilor din zonele de pe glob afectate de tetanos. Le multumim pentru ca au decis sa-si sustina orasul, votand pe pagina 'Lumea Mamicilor', pentru ca donatiile Pampers sa ajunga la Brasov. Datorita lor, mamele din aceasta maternitate vor putea sa isi tina copiii aproape inca din primele momente de viata si sa primeasca o ingrijire cat mai buna in perioada spitalizarii", declara reprezentantul Pampers in Romania.

"Donatiile au constat in: masute pentru infasat, patuturi pentru nou-nascuti, scaune pentru alaptat, scutece de ingrijire a copiilor si prin aceste donatii am avut posibilitatea sa amenajam niste saloane in care mama sa fie impreuna cu copilul. Iar acest lucru permite o ingrijire buna a copilului, un mai bun contact si o relatie foarte buna intre mama si copil", Dr. Olimpia Petrescu, Medic Primar Neonatolog al Spitalului de Obstetrica – Ginecologie "Dr. I. A. Sbarcea".

La donatie a fost prezent si Wilmark, sustinatorul campaniei "1 pachet = 1 vaccin": "Ma bucur ca am avut ocazia sa sustin aceasta campanie. Faptul ca sunt parinte m-a motivat si mai mult, pentru ca imi dau seama ca sunt multi parinti si copii care au nevoie de ajutorul nostru", a declarat el.

Prima donatie din cadrul campaniei "1 pachet = 1 vaccin" a mers catre spitalele Cantacuzino, Filantropia si Pantelimon din Bucuresti, cea de a doua donatie a ajuns in Timisoara, la Spitalul Clinic "Dumitru Popescu" si la Spitalul Clinic Judetean Nr. 1, iar cea de a treia donatie a mers la Iasi, in maternitatile spitalelor "Cuza Voda" si "Elena Doamna".

Ca si in anii trecuti, parintii din tara au putut ajuta familiile afectate de tetanos din intreaga lume sa primeasca o sansa la viata. In cadrul campaniei "1 pachet = 1 vaccin", pentru fiecare pachet de scutece sau servetele umede cumparate, avand semnul campaniei, Pampers doneaza catre UNICEF suma necesara achizitionarii unui vaccin antitetanos.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul