Spitalele Cantacuzino, Pantelimon si Filantropia din Bucuresti, prima donatie 1 pachet = 1 vaccin

| | Modificat: 2011-02-08 00:00:00

maternitati_pampersPrin campania "1 pachet = 1 vaccin", Pampers si UNICEF, isi propun eliminarea tetanosului neonatal la nivel global. Parintii din Romania s-au implicat si au fost printre cei mai activi sustinatori ai campaniei in editiile trecute.

Pampers si UNICEF le multumesc, incercand la randul lor sa ofere nou-nascutilor cele mai bune conditii din primele momente de viata. De aceea, Pampers va dona maternitatilor din 4 orase, mobilier pentru nou-nascuti si scutece Pampers. Mamicile sunt cele care decid unde ajung aceste donatii. Multumita sustinerii lor, prima donatie se va face in Bucuresti, pentru spitalele Cantacuzino, Filantropia si Pantelimon.

Donatiile vor ajuta la dotarea maternitatilor cu mobilier, pentru a le asigura mamicilor si nou - nascutilor conditii cat mai bune. Astfel, maternitatea spitalului Cantacuzino si cea din spitalul Pantelimon vor primi donatii care constau in scutece Pampers, 10 patuturi neonatale si 10 mese de schimbat, iar spitalul Filantropia va primi 20 de patuturi neonatale si 20 de scaune de alaptat.

Deja au fost desemnate si urmatoarele doua orase castigatoare dupa Bucuresti: Timisoara si Iasi. Parintii din Romania pot sustine in continuare urmatoarea maternitate care va primi donatiile Pampers, intrand pe pagina de Facebook "Lumea Mamicilor", participand la mozaicul Pampers si votand orasul pe care il sustin.

Ca si in anii trecuti, parintii din tara pot ajuta familiile afectate de tetanos din intreaga lume, sa primeasca o sansa la viata. In cadrul campaniei "1 pachet = 1 vaccin", pentru fiecare pachet de scutece sau servetele umede cumparate, avand semnul campaniei, Pampers va dona catre UNICEF suma necesara achizitionarii unui vaccin antitetanos.

Pana acum, sustinatori din intreaga lume ai campaniei initiate de catre Pampers si UNICEF au reusit, printr-un singur gest, sa schimbe vietile a 100 de milioane de oameni. In Romania, campania a dus la donarea sumei necesare achizitionarii a 4,6 milioane de vaccinuri, prin bunavointa parintilor din toata tara.

Pampers si UNICEF le multumesc si, pentru ca ajutorul fiecaruia dintre noi conteaza, pentru a putea face o schimbare vizibila, lanseaza un nou apel catre parinti, pentru a contribui la salvarea celor care inca au nevoie de ajutor.

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri