Smile Factory, locul unde zambetul este rasfatat de la dantura pana la cele mai fine riduri

/ / Modificat: 2013-10-28
Smile Factory, locul unde zambetul este rasfatat de la dantura pana la cele mai fine riduri

Clinica stomatologica AvantAge devine din octombrie 2013 Smile Factory, aducand in Romania un nou concept in materie de estetica faciala de ultima generatie, care combina cele mai moderne tratamente ortodontice invizibile cu tehnici noi anti-ageing.

Smile Factory este un spatiu prietenos, atipic unei clinici conventionale, deoarcere pe langa serviciile de ortodentie, stomatologie, implantologie si paradantologie, poti beneficia de tratamente dermatocosmetice, injectologie, peeling, biorevitalizare, microdermoabraziune si tratamente faciale. Astfel, Smile Factory este singura clinica ce inglobeaza o formula integrata ce are in vedere atat functionalitatea fetei (masticatie, deglutitie, articulatie), cat si aspectul general al acesteia.

Inovatie in cadrul Smile Factory

Conceptele de tratament Smile Factory apartin domnului dr.dr. Friedrich Ovidiu Widu, medic ortodont cu o vasta experienta acumulata in Germania, specialistul care a adus in tara sistemul Invisalign, primind titulatura de Platin Certified Doctor din partea acestei societati.

Dr.Dr. Friedrich Ovidiu Widu este unul dintre cei mai recunoscuti specialisti ortodonti din Europa. Acesta a emigrat din Romania in copilarie, dar a ales sa se inscrie la Facultatea de Medicina din Bucuresti. Au urmat apoi stagii de specializare in Budapesta, iar dupa terminarea studiilor dr. Widu a deschis primul cabinet privat in Germania.  A continuat cu alte doua clinici in Elvetia, iar apoi s-a intors in tara, de data aceasta in calitate de investitor, deschizand lantul de clinici Smile Factory, in Timisoara, iar apoi in Bucuresti.

Invisalign este un tratament ortodontic de ultima generatie inventat in Statele Unite, ce consta intr-un sir de aparate transparente, mobile si eficiente pentru a trata aproape orice malpozitie de dinti, fara a avea vreo componenta metalica (bracketi, arcuri etc). Fata de alte tipuri de aparate conventionale, avantajul Invisalign este ca nu afecteaza viata sociala, fiind complet  invizibil, usor de igienizat si foarte comod de purtat.

Dintii inegali si incorect pozitionati pot fi acum corectati in cel mai modern si eficient mod, printr-o metoda personalizata, computerizata, sigura si confortabila, ale carui componente sunt aprobate de Food and Drugs Administration, FDA, ceea ce inseamna ca ele sunt sigure, eficiente si nici nu produc alergii.

"Smile Factory Bucuresti apartine lantului de clinici Smile for you din Germania si este un spatiu confortabil si prietenos, atipic unei clinici conventionale, care aduce la un loc sisteme de ultima generatie, confortabile si invizibile, alaturi de o echipa de specialisti definita prin pasiune, siguranta si incredere. Este important ca tratamentele sa se realizeze fara dureri, cat mai confortabil si precis, dar cu rezultate deosebite, de aceea le recomandam pacientilor nostri sistemul Invisalign, un tratament ortodontic exact, invizibil si individualizat", spune domnul dr. Friedrich Ovidiu Widu.

Cum functioneaza Invisalign

Invisalign consta intr-un sistem de gutiere invizibil, confortabil, dar eficient, care indreapta dintii. Aparatul este format din elemente de plastic transparent (gutiere), care indreapta dintii gradual aplicand o forta controlata si constanta asupra lor, pana se aliniaza asa cum dorim. In decursul tratamentului pacientul va purta mai multe seturi de alignere, pe care le va schimba singur o data la 2 saptamani, pana cand dintai vor fi perfect aliniati. Acest lucru ofera posibilitatea de a trata pacienti din toata tara, consultatiile facute de medicul specialist fiind mult mai rare.

invisalign-vs-braces

Toate etapele tratamentul tau se pot desfasura in cadrul clinicii Smile Factory, intr-unul dintre modernele cabinete, iar diagnosticul digital se va stabili si cu ajutorul radiografiilor si amprentelor. Inca inainte de inceperea tratamentului, Invisalign ofera si  o simulare 3D (tratamentul virtual) in care se poate observa evolutia tratamentului personalizat, de la stadiul initial pana la cel final in care pozitia dintilor este corectata. Asadar, fiecare pacient poate sa vada cum vor arata dintii sai la finalul tratamentului. Astfel, o dantura frumoasa poata fi obtinuta printr-o metoda inovatoare, intr-un mediu prietenos si beneficiand de sfaturile si experienta unei intregi echipe de specialisti.

Tratamentul ortodontic este personalizat, astfel incat, in urma analizelor, toate informatiile sunt prelucrate de calculator conform etapelor de tratament stabilite de specialistul ortodont.

Aparatul are marele avantaj de a fi transparent si din aceasta cauza estetic, este confortabil si se poate indeparta cu usurinta pentru a lua masa sau pentru igiena dentara. "Dupa ce te-ai spalat pe dinti, il pui la loc si tratamentul merge inainte, fara a fi obligat sa vii la cabinet pentru acest lucru", explica domnul dr. Widu.

Rezultatele tratamentului

Invisalign rezolva aproape orice problema ortodontica, chiar si cazurile mai complicate fiind incheiate cu succes. In ceea ce priveste durata tratamentului, aceasta variaza de la pacient la pacient, dar in medie se poate spune ca intre un an si un an si jumatate.

Invisalign poate fi folosit la orice varsta, dar numai in conditiile in care toti dintii sunt erupti. Pot folosi Invisalign si adultii pana la varsta de 60-70 de ani.

Frumusete si sanatate intr-un singur loc

"Ne preocupa frumusetea zambetului pacientilor nostri si tot ceea ce implica acest lucru din punct de vedere estetic, pentru ca el este expresia fericiiri si a starii de bine. Zambetul dumneavoastra este cartea noastra de vizita, de aceea am ales sa imbinam tratamentele ortodontice cu tehnicile de estetica faciala, redand, astfel, armonia intregului chip", a explicat Giulia Gologan, Clinic Manager.

Procedurile efectuate cuprind un spectru foarte variat, de la injectari cu toxina botulinica pana la peelinguri chimice, mezoterapie si tratamente cu acid hialuronic. Alte proceduri efectuate de medicii dermatologi sunt: marirea conturului buzei, tratamentul cearcanelor, al ridurilor de expresie si ridurilor statice (datorate lipsei de volum), remodelarea faciala non-invaziva, tratamentul ridurilor de la nivelul gatului si decolteului, biorevitalizarea, tratamentul complet al acneei si depigmentarii, tratarea cicatricilor post-acneice, peelinguri pentru melasma si rejuvenare faciala etc.

Contact:

Smile Factory Bucuresti

Adresa: Strada Intrarea Noptii nr. 5, Sector 1, Bucuresti

Tel. 0735 533 553

www.smile-factory.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre