Smart Trike, tricicleta cu cea mai avansata tehnologie din lume

SMART TRIKE LTD este cel mai mare producator din domeniul tricicletelor, oferind solutii inteligente si inovatoare tuturor etapelor de dezvoltare ale copilului.

In momentul de fata compania Smart Trike distribuie produse in mai mult de 42 de tari si este lider mondial in categoria tricicletelor pentru copii, de la 10 luni pana la 36 luni+. Produsele sunt testate si certificate de laboratoare globale de certificare a calitatii si resepecta normele europene in vigoare.

SmarTrike

O componenta importanta a brand-ului este conceptul unic de multifunctionalitate: 4 in 1; 3 in 1 si faptul ca tricicletele se pot utiliza in mai multe etape de crestere a copilului.

Tricicletele Smart Trike contribuie la dezvoltarea motorie a copiilor si la intarirea increderii cu ajutorul functiilor usoare si al confortului. Ele ofera copiilor mici abilitati simple care ii ajuta sa obtina independenta si sa se distreze.

Intra in cursa pentru castigarea tricicletei Smart Trike accesand aplicatia de Facebook.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul