Scoala de Muzica Boem Club a sarbatorit trei ani de activitate

| | Modificat: 2012-12-18 11:10:36

Sambata, 15 decembrie, la sala de spectacole ArCub din Bucuresti, Scoala de Muzica Boem Club a sarbatorit prin muzica implinirea a trei ani de la infiintare. Aniversarea a fost marcata printr-o serie de concerte reunite sub titlul spectacolului "Lumea Magica a Muzicii", concerte sustinute de cursantii si profesorii Scolii de Muzica Boem Club, care au incantat publicul cu colinde, piese interpretate la pian, chitara, vioara sau cu vocea.

concert-boem-club_vioara

In seria de concerte, au incantat publicul prin interpretarile lor, peste 100 de cursanti si profesori ai Boem Club, copii si adulti, care au demonstrat ca muzica nu tine cont de varsta.

Lumea magica a muzicii creata de Boem Club cu ocazia concertelor aniversare a adus laolalta peste 500 de persoane, care au audiat piese de genuri diferite din repertoriul romanesc si international si au participat, alaturi de interpreti, la o calatorie in lumea muzicii, prin intermediul interpretarilor cu vocea, la pian, vioara si chitara. Fiecare dintre concerte s-a incheiat cu un cocktail aniversar, unde toti cei prezenti au sarbatorit 3 ani de Boem Club, trei ani de lectii de muzica pentru toate varstele.

"Spectacolul pe care l-am organizat cu ocazia implinirii a trei ani de activitate reprezinta un pas inainte in dezvoltarea Scolii de Muzica Boem Club si totodata o concretizare a obiectivului nostru de a fi un reper calitativ pentru lectiile de muzica din Bucuresti. Dupa trei ani de activitate, perioada in care peste 1.000 de cursanti ne-au trecut pragul, pot spune ca Boem Club este la momentul actual cea mai buna scoala particulara de muzica din Bucuresti, avand cea mai buna oferta educationala de pe piata, o echipa de 25 de persoane, dintre care 20 de profesori, toti absolventi de Conservator, si doua locatii in zone importante ale Capitalei, amenajate cu aparatura si instrumente de cea mai buna calitate", a spus Claudia Atanasoae, General Manager Scoala de Muzica Boem Club.

www.boemclub.ro

0760 689 422

office@boemclub.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA