Salvati Copiii – Inovatie online prin noua pagina de donatie

/ / Modificat: 2013-09-10
Salvati Copiii – Inovatie online prin noua pagina de donatie

Salvati Copiii - Inovatie online prin noua pagina de donatie

Salvati Copiii se mentine inovator in domeniul umanitar nu numai prin programele sale, ci si prin mecanismele de atragere a noi sustinatori. Noua pagina de donatie a site-ului include optiuni de donatie folosite pentru prima data in Romania: http://www.salvaticopiii.ro/?id2=doneaza

Site-ul www.salvaticopiii.ro tine pasul cu tendinta internationala a domeniul donatiilor online si isi schimba pagina de donatie, ca parte a strategiei de mentinere a pozitiei de organizatie lider in lupta pentru drepturile copiilor.

De acum, pe langa clasica donatie singulara, donatia lunara este posibila pe site-ul organizatiei, cu cateva clickuri. Donatorul isi va completa datele, iar procesatorul de plati va retrage automat in fiecare luna, suma prestabilita de donator. Perioada si cauza pentru care va dona este tot optiunea donatorului, iar impactul unei astfel de donatii mici dar lunare va face diferenta in viata unui copil.

Cauzele pentru care se poate dona sunt: Sanatate – Programul de reducere a mortalitatii infantile, Educatie -  Sustinerea activitatilor centrelor educationale si Protectie impotriva violentei, iar pe site veti gasi informatii despre destinatia sumei pentru fiecare donatie, singulara sau lunara.

Primul donator lunar a fost indragitul Andi Moisescu, Presedintele Organizatiei Salvati Copiii, el alaturandu-se cauzei de reducere a mortalitatii infantile prin programul Fiecare Copil Conteaza. Prin facilitatea pusa la dispozitie, el va dona lunar catre cauza aleasa.

Andi_Moisescu
De asemenea, de acum este disponibila si optiunea "Donatie cadou", donatie prin care un sustinator poate trimite o felicitare electronica sau tiparita catre o persoana draga. Momentan sunt disponibile 2 tipuri de felicitare – una generala si una de tip "La multi ani!": http://www.salvaticopiii.ro/?id2=doneaza

Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv declara: "De mult suntem inovatori in actiunile noastre, fie ca este vorba de campanii, de programe sau de promovarea online. Site-ul nostru a fost printre primele ce au oferit posibilitatea de donatie online, iar pagina noastra de Facebook are peste 350.000  de fani, ceea ce ne plaseaza pe primul loc in topul organizatiilor non-guvernamentale din Romania ca prezenta pe Facebook. Continuam acest demers si lansam noi optiuni de donatie, intr-un format mai prietenos si design modern. Avem convingerea ca si donatiile online vor fi pe masura."

Felicitare_generala
Site-ul www.salvaticopiii.ro  a avut in 2012 o medie lunara de 620 de vizitatori pe pagina de donatie, din care 4% s-au transformat in donatori. Numarul si valoarea donatiilor online au crescut sustinut de la un an la altul. Astfel, in 2012 s-au inregistrat aproape de doua ori mai multe donatii decat in 2011.

De asemenea, in primele 6 luni ale lui 2013 au fost facute de 3 ori mai multe donatii online decat in aceeasi perioada a anului 2012. Valoarea medie a donatiilor a crescut cu aproape 50% in 2012 comparativ cu 2011, ramanand constanta in 2013. 

Cu ajutorul noilor mecanisme de donatie, se preconizeaza o crestere de inca 5 procente in urmatoarea perioada, crestere sustinuta si de promovarea online.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre