Sa ne jucam cu dinozaurii!

NOU! Editura Media Service Zawada lanseaza seria de carti de activitati cu abtibilduri Taramul uitat de timp!

taramul-uitat-de-timp

Taramul uitat de timp este o serie de povesti in care personajele principale sunt pui de dinozauri din diferite specii. Povestea este una interactiva, copiii trebuind sa lipeasca abtibildurile din interiorul cartii, pe parcursul povestii, pentru a afla diverse informatii. Testul de la final si jocurile ii vor ajuta pe copii sa-si fixeze informatiile aflate despre speciile de dinozauri: ce mancau ei si unde traiau.

Acest numar al publicatiei ii incanta pe copii cu doua jucarii cadou. Puiul de dinozaur din plastic si oul cu insecta oferite CADOU impreuna cu carticica au ca scop o apropiere a copiilor de mediul dinozaurilor si este modul nostru de a le ura  micutilor cititori “Bun venit in lumea dinozaurilor!”.

Taramul uitat de timp se afla in vanzare din 12 iunie, la toate chioscurile de presa. Din septembrie, Taramul uitat de timp revine cu noi povesti. Mai multe amanunte si ce surprize punem la cale puteti gasi pe www.msz.ro.  

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul