S-a lansat website-ul copiilor, Clopotel Junior!

clopotel_juniorSpre bucuria copiilor si pentru linistea parintilor romani s-a lansat Clopotel Junior, website dedicat tuturor juniorilor prescolari si scolari incepatori.

Clopotel Junior este fratele mai mic al lui Clopotel.ro, portalul preferat al preadolescentilor romani, prezent pe piata locala de mai bine de 10 ani si lider pe nisa Familie/Copii (conform Trafic.ro).

Clopotel Junior este un proiect ambitios, care pune accent pe stimularea creativitatii copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 9 ani, printr-o serie de unelte distractive, cum ar fi teste, planse de colorat si jocuri.

In procesul de navigare cei mici pot salva jocurile, testele sau plansele care le-au trezit interesul intr-un album de favorite specific fiecarui cont in parte, pentru a putea reveni oricand la ele, fara ca parintii sa fie nevoiti sa caute printre sute de pagini pentru a regasi "jocul ala cu ponei roz si masinute albastre".

Pentru a dezvolta latura artistica a piticilor, Clopotel Junior a creat un program special de desenat online, cei mici putand descarca, printa sau salva in paginile lor personale toate operele de arta.

Un alt punct de comunicare important pe Clopotel Junior este dialogul cu parintii piticilor care navigheaza pe site, dedicandu-le acestora un newsletter special conceput pentru ei si un Club al parintilor cu Juniori, pe Facebook.

Clopotel Junior este in plina dezvoltare si urmeaza sa lanseze o serie de produse distractive si utile atat pentru copii, cat si pentru parintii si bunicii acestora.

Acum copiii pot naviga online in siguranta, securitatea membrilor sai fiind una dintre tintele principale ale Clopotel Junior!

Clopotel si Clopotel Junior sunt website-uri ale Active Soft, lider in webpublishingul romanesc.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul