Ripslinger, un adversar de temut pentru Dusty din Planes

/ / Modificat: 2013-08-19
Ripslinger, un adversar de temut pentru Dusty din Planes

"Planes" ("Avioane"), un film marca Pixar care ridica la inaltime, la propriu, povestea inceputa in iubitele animatii Cars 1 si 2, are premiera in Romania  pe data de 6 septembrie 2013. De aceasta data personajele sunt niste avioane tare haioase,care pornesc intr-o cursa palpitanta printre nori.

Povestea filmului

Personajul principal al filmului, Dusty, este un avion mic, cu vise mari: isi doreste sa concureze intr-o faimoasa cursa aeriana, doar ca frica sa de inaltimi ii sta in cale. Va lasam sa aflati din film cine il ajuta sa isi transforme visul in realitate, dar pana atunci, va invitam in exclusivitate in universul Planes.

Astazi va prezentam un nou personaj, Ripslinger.

Ripslinger

In animatia originala, vocea lui Roger Craig Smith

Cu mai multe victorii la activ decat poate numara si cu extrem de multi fani, Ripslinger este cu siguranta cel mai mare nume in lumea pilotilor de curse aeriene – si stie asta. Dar, in ciuda atitudinii sale "cerul-este-limita" si dotarilor de ultima generatie, campionul nu joaca mereu corect, in special atunci cand adversarul sau este un avion dintr-un oras mic, fara experienta de curse aeriene.

Dusty nu are ce cauta in acelasi sport cu Risling si simpla lui prezenta face combustibilul campionului sa fiarba de furie. Daca lipsa experientei lui Dusty nu-l va elimina din cursa, Ripslinger stie cateva trucuri si miscari laterale care pot rezolva problema.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Planes

Articole recomandate

Citeste si despre