Revista In galop, cu supliment pentru parinti

Da, in luna noiembrie revista "In galop" va aparea cu un supliment pentru parinti. De ce un supliment pentru parinti?

Pentru ca deja ne-ati aratat ca aveti incredere in noi cumparand copilului dvs. revista "In galop". Pentru ca unii dintre dvs. deja ne-au scris si ne-au spus ca impartasesc alaturi de copiii lor dragostea pentru cai si animale, cel mai potrivit punct de plecare in dezvoltarea unei relatii cat mai bune parinte-copil.

 in_galop

Pentru ca, desi totul in jurul nostru se schimba cu o viteza ametitoare, educatia copiilor nu trebuie neglijata.

Din contra, trebuie sa fie pe primul plan. Prin intermediul subiectelor abordate, va vom oferi sfaturi practice care sa va ajute sa va cunoasteti si sa va intelegeti mai bine copilul. Si, de ce nu, si pe voi insiva.

Fiecare varsta are propriile dileme si probleme, de aceea, de fiecare data, vom apela la cei mai buni psihologi si pedagogi care sa va ajute sa le intelegeti si sa le depasiti cat mai usor. Impreuna cu copiii dvs., ca o echipa, nu ca inamici. Acest supliment a fost gandit sa fie cat mai practic – de la stilul articolelor, la format. Cele opt pagini, prinse la mijlocul revistei, pot fi desprinse usor si indosariate separat (perforati in locurile indicate pe coperta).

"In galop" – prima revista pentru copii din Romania, care are si un supliment pentru parinti.

Cadoul din acest numar, O CUREA SIC, este atat pentru mame cat si pentru fete.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul