Respira cu tot nasul

| | Modificat: 2014-10-14 00:00:00

Berlin-Chemie lanseaza QUIXX®, solutia nazala 100% naturala, pe baza de apa oceanica, care se utilizeaza pentru ameliorarea congestiei nazale. QUIXX®  se prezinta sub forma de spray nazal hipertonic, ce contine minerale si oligoelemente din apa Oceanului Atlantic.

Nasul este calea de acces catre caile respiratorii. Mucoasa nazala, atunci cand este intacta si optim hidratata, este o bariera eficienta care protejeaza caile respiratorii de contaminarea prin inhalare de poluanti si microbi.

 Quixx

QUIXX® curata in mod activ caile nazale si reduce edemul mucoasei nazale in raceala, gripa si alergii. Nasul trebuie sa fie ingrijit special in aceasta perioada, iar irigarea cu QUIXX®, solutie hipertonica pe baza de apa oceanica bogata in minerale si oligoelemente, este o metoda eficienta pentru a reface mucoasa nazala.

QUIXX® este potrivit pentru ingrijirea mucoasei nazale, solutia hipertonica curatand eficient si eliberand cavitatea nazala. QUIXX® este recomandat pe durata sezonului rece, ajutand la refacerea mucoasei nazale atunci cand ne confruntam cu congestii datorate gripelor de sezon.

Spray-ul QUIXX® poate fi folosit fara riscuri, atat de adulti, de gravide si femeile care alapteaza, cat si de sugari cu varsta de 6 luni si peste.

QUIXX® acopera toate aspectele ingrijirii nazale, de la hidratare si curatare pana la prevenirea si decongestionarea nasului infundat. Pentru mai multe informatii despre ingrijirea corecta a cailor nazale, accesati site-ul www.quixx-nazal.ro.

Acesta este un dispozitiv medical. Cititi cu atentie instructiunile de utilizare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA