Reprezentatie de arte martiale la lansarea Karate Kid pe Blu-ray si DVD

Pro Video va invita la o reprezentatie spectaculoasa de arte martiale cu ocazia lansarii pe Blu-ray si DVD a filmului Karate Kid!

Sambata, 27 noiembrie, incepand cu ora 14:00, Pro Video ii asteapta in Carrefour Orhideea pe toti pasionatii de arte martiale sa asiste la o reprezentatie spectaculoasa oferita de Academia Artasia.

 karate_kid

Momentele de Wudang Wushu-KungFu, Taijiquan si Daoyin-Qigong, alaturi de numeroasele concursuri cu premii vor incinge cu siguranta atmosfera, readucand in atentia publicului scene memorabile din filmul Karate Kid.

Gazda evenimentului, Bogdan Ciudoiu (Radio 21), alaturi de specialistii in arte martiale, ii vor determina cu siguranta pe cei prezenti sa incerce cateva dintre tehnicile impresionante pe care cei din urma le vor pune in practica in cadrul demonstratiei.

Alessia, Sylvie, Larisa Dragulescu, Neylini, dar si multi altii, sunt doar cateva nume cunoscute ale showbiz-ului autohton care vor lua parte la eveniment.

Karate Kid va fi disponibil pe DVD si Blu-ray incepand cu 27 noiembrie in toate magazinele de specialitate, partenere Pro Video, la un pret recomandat de 49.9 RON, respectiv 99.9 RON. Avandu-i protagonisti pe specialistul in arte martiale Jackie Chan, dar si pe Jaden Smith, fiul apreciatului actor Will Smith, Karate Kid este un remake al filmului celebru cu acelasi nume produs in 1984.

Lansarea pe DVD si Blu-ray a renumitei pelicule este insotita de o serie de surprize pentru fanii genului, dar nu numai. Astfel, in perioada 29 noiembrie – 16 ianuarie, toti cei care vor achizitiona DVD-ul sau Blu-ray-ul marcat cu un sticker special vor putea castiga super premii: unul dintre cele trei abonamente lunare la cursuri Kung Fu, gimnastica traditionala chineza sau dansuri asiatice in cadrul Academiei Artasia.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti pe baza informatiilor din flyer-ul aflat in DVD sau Blu-ray pe site-ul www.provideo.ro/karate, incepand cu 29 noiembrie si sa va asigurati un loc in cursa pentru premii.

Va asteptam!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul