Promovam educatia in scoli

Promovam educatia in scoli

Grupul Editorial Corint aduce cartea educationala in scoala dumneavoastra

Pentru ca suntem in plina desfasurare a procesului de invatamant, iar scoala isi urmeaza cursul ei firesc, Grupul Editorial Corint aduce cartea educationala in scoala dumneavoastra. Multe scoli din Ramnicu Valcea, precum scoala gimnaziala I.G.Duca, Colegiul National Mircea cel Batran, Scoala Generala nr. 1 Tache Ionescu, Colegiul National Alexandru Lahovari sau Liceul Economic, dar si scoli din localitatile limitrofe vor primi vizita noastra. Avem multe lucruri interesante sa va impartasim.

copii_la_scoala

Venim cu o oferta impresionanta de carte scolara, pentru ca toti elevii, de la mic la mare, sa beneficieze din plin de educatia atat de necesara unei corecte dezvoltari personale.

Ca este vorba de prescolari, elevi din ciclul primar sau gimnazial, oferta educationala a Grupului Editorial Corint va fi cu siguranta pe masura asteptarilor dumneavoastra.

Jocuri_didactice

Lectura suplimentara ne devine familiara din primii ani de scoala. Selectarea lecturii suplimentare revine invatatorului, care cunoaste cel mai bine afinitatile sufletesti ale elevilor precum si continutul educativ necesar intr-o anumita etapa a dezvoltarii lor. Daca elevul incepe a citi din curiozitate, iar aceasta curiozitate se transforma in deprindere, in obisnuinta si insista, motivat fiind si de aprecierile primite la clasa, el va realiza mari progrese in dezvoltarea sa ulterioara, spune Sorin Lucaci, specialist marketing al editurii Corint.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul