Produse inteligente care iti simplifica viata

De peste 60 de ani, compania americana Tupperware® revolutioneaza modalitatea de pastrare a hranei, prin crearea de produse inovatoare si identificarea unor solutii surprinzatoare pentru bucatarie si camin. Tupperware este un business pentru  femei, bazat pe relationare si aducerea oamenilor impreuna, avand ca liant produsele inovatoare si de foarte buna calitate. Povestea Tupperware® a inceput in 1946, cand fondatorul companiei, Earl Tupper, a prezentat Bolul Wonderlier, un produs revolutionar, ce a reprezentat punctul de plecare in crearea standardului ridicat de calitate oferit de Tupperware®. 

Produsele sunt destinate pastrarii, prepararii, congelarii, transportului si servirii preparatelor, garantand prospetimea alimentelor, unul dintre cele mai importante obiective ale Tupperware®. De-a lungul timpului, compania a creat produse inteligente care simplifica viata, oferindu-i consumatorului posibilitatea sa economiseasca timp si bani.

Produsele Tupperware® sunt menite sa diminueze cantitatea de deseuri, protejeaza mediul inconjurator si sunt concepute sa reziste o viata si chiar mai mult, cunoscut fiind faptul ca se mostenesc din generatie in generatie. Dincolo de ingeniozitatea produselor, de stiinta si tehnica ce se afla in spatele acestora, Tupperware® inseamna oameni si acest lucru nu s-a schimbat nici in aceasta era moderna, in care tehnologia si mediul virtual par sa ne ocupe tot timpul.

 produse-tupperware

Succesul constant de-a lungul anilor al produselor Tupperware®, cat si planurile de viitor ale companiei, se sprijina pe trei elemente de baza: produsul, prezentarea si omul - deoarece omul da viata produselor Tupperware. Tupperware® a lansat conceptul de vanzare prin party, un model de succes urmat ulterior de numeroase companii de vanzari directe. Party-ul Tupperware® reprezinta o sansa de a te intalni cu familia, prietenii, vecinii, colegii si de a petrece momente de calitate alaturi de ei, descoperind un mod distractiv de a gati impreuna.

"Tupperware® este lider global pe piata de produse premium inovatoare, distribuite prin forta de vanzari independente, iar de-a lungul anilor ne-am construit reputatia de a fi un life-style brand. Din anul 2011, forta de vanzari independente creste anual cu 50%, in prezent fiind 2.9 milioane de prezentatori Tupperware®. Acest brand nu inseamna doar calitate ridicata a produselor pe care le comercializam, ci si reale oportunitati profesionale pe care le oferim tuturor femeilor, indiferent de varsta, de pregatiea profesionala sau de zona in care locuiesc",  a declarat Julia Grigorova, Commercial Manager Tupperware Brand Corporation - Romania si Bulgaria.

Pentru mai multe detalii despre compania Tupperware® si despre produsele sale, accesati canalul de Youtube oficial.

Tupperware Brands Corporation este o companie care comercializeaza recipiente cu sigiliu revolutionare pentru depozitarea alimentelor. Timp de peste 60 de ani, compania si-a extins activitatea in peste 85 de tari din intreaga lume. In Europa, pietele cu traditie sunt Germania, Austria, Italia si Franta, unde Tupperware® este prezenta de peste 30 ani, in timp ce in Romania si Bulgaria compania s-a deschis in mod oficial in aprilie 2011. In Romania, Tupperware® este prezent in 6 locatii: Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Baia Mare, Iasi, Constanta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul