Primul One-Stop-Shop pentru parintii din Romania

| | Modificat: 2014-09-22 00:00:00

Noriel a lansat un nou concept de magazin pentru proaspetii parinti, un one-stop-shop in care vor gasi toate categoriile de articole de care ar putea avea nevoie.

Lantul de jucarii Noriel a lansat la inceputul lunii septembrie primul concept de magazin one-stop-shop pentru parinti in Romania, Noriel Bebe, in noul centru comercial din Vulcan. Intr-un spatiu exclusiv, de 1000 metri patrati, familiile cu copii cu varste intre 0-3 ani gasesc toate categoriile de produse de care ar putea avea nevoie pentru bebelusii lor.

 noriel-bebe

De la carucioare, scaune pentru masina, tot ce vrei pentru camera copilului, de la pat la mese speciale si lenjerie, hrana pentru bebe sau produse de ingrijire, Noriel Bebe aduce o oferta variata, branduri recunoscute pe piata din Romania sau internationala, cu garantia celui mai bun pret. Pana la finalul acestui an, reteaua va numara 3 magazine, unul in Baneasa Shopping City, cu o suprafata redusa si oferta adaptata spatiului, si unul in centrul comercial Vitantis, cu o suprafata de 1500 de metri.

 noriel-bebe-magazin

"Dupa aproape 20 de ani de activitate, am legat o relatie apropiata cu parintii, devenind al doilea cel mai cunoscut brand de jucarii de catre romani. Ne-am asumat intotdeauna responsabilitatea setarii unor noi trenduri, fie ca a fost vorba despre colectii de jucarii sau servicii, astfel incat introducerea conceptului de one-stop-shop a venit ca un pas firesc.

Parintii au nevoie de ajutor, mai mult ca oricand, in perioada pre-natala si apoi in primii ani. De aceea, vrem sa venim in ajutorul lor cu o gama extrem de variata de produse, la preturi avantajoase, pentru a-i scuti de drumuri nenumarate intre magazine si comparatii de produse si preturi", a declarat Cristian Constantinescu, CEO Noriel.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA