Primul DVD din colectia The Saddle Club

Adus de Editura Media Service Zawada

DVD-ul are 4 episoade (Clubul Saddle, Cai de povara, Drumetia I, Drumetia II) si este insotit de o revistuta care contine un rezumat al episoadelor si un poster.

SC_DVD1_pliant

Personajele principale sunt 3 fete (Stevie, Carole si Lisa) care formeazaThe Saddle Club la ferma Pine Hollow. Cele trei au personalitati diferite, dar au si doua lucruri in comun: dragostea pentru cai si loialitatea fata de prieteni. Copiii vor avea parte de scene pline de bucurie, intriga si competitie.

Primul DVD The Saddle Club se afla in vanzare din 27 martie, la toate chioscurile de presa.

Media Service Zawada editeaza  publicatii pentru copii si adolescenti care au la baza personajele din desenele animate indragite de ei. Tipareste o gama variata de publicatii, de la carti de povesti clasice pana la carti de activitati sau de colorat si reviste adresate copiilor de pana la 14 ani (www.msz.ro).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul