Prima calatorie: mami, tati si cu bebe!

bebelus_vacantaCel mai frumos lucru din lume este o Vacanta Perfecta alaturi de cei pe care ii iubesti! Si mai frumos este ca destinatia de relaxare sa aiba absolut toate facilitatile incluse si pentru bebe si pentru fratii ori surorile bebelusului.

Future Health Romania impreuna cu Go Travel ofera prin tragere la sorti parintilor care incheie un contract de stocare celule stem incepand cu 15 aprilie 2011 destinatia si perioada de vacanta la alegere intre Grecia, Turcia, Spania sau Romania.

In plus, parintii pot opta pentru Cardul de Calatorie co-branduit Future Health si Go Travel pentru a beneficia de reduceri si oferta speciala de calatorie catre orice destinatie din lume.

Suna acum si stabileste o intalnire pentru informare cu privire la stocarea de celule stem si vei beneficia de:

1. pachete ginecologice cu reduceri intre 23% si 41% la Clinicile Medcenter din Victoriei, Vitan, Berceni sau Titan;

2. 10% reducere la investigatii ecografice pentru monitorizarea sarcinii;

3. 10% reducere la cursurile de Scoala a Gravidei sustinute de Centrul Baby Care;

4. 10% reducere la Cursurile Lamaze sau Puericultura in cadrul Centrului Baby Care (aplicabil doar pentru parintii care semneaza cu Future Health).

Pentru informatii suplimentare despre aceasta reducere, cat si despre alte reduceri si oferte, va rugam sa ne contactati la 021 412 11 33 sau 0733 000 171.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul