Portia de Sanatate, volumul al optulea

| | Modificat: 2011-04-18 13:56:37

portia_sanatateJurnalul National si Reader’s Digest iti aduc cel de-al 8- lea volum din colectia "Portia de sanatate". Un proiect plin de viata !12 volume in care ai sfaturi de la medici din intreaga lume, terapii alternative, remedii la indemana si retete sanatoase! O colectie despre cea mai importanta investitie din viata fiecarui om: sanatatea!

Al optulea volum al seriei descrie hipertensiunea, impotenta, infectiile tractului urinar si infectiile fungice, cu cauzele si simptomele lor, propunand un plan de prevenire si tratare bazat pe toate elementele pe care le are oricine la indemana: vitamine, minerale si suplimente alimentare, plante medicinale si terapii alternative precum homeopatia, aromaterapia, oligoterapia, reflexoterapia, yoga etc.

In continuare sunt prezentate pe larg yoga si shiatsu – terapii ce castiga tot mai multi adepti in ultima vreme si la noi in tara si ale caror beneficii sunt deja dovedite cu prisosinta – cu tot ce trebuie sa stim despre ele: ce sunt, cum functioneaza, ce pot trata.

Apoi veti citi despre doua suplimente importante: calciul – renumit pentru importanta lui in mentinerea sanatatii oaselor – si coenzima Q10 – supliment "minune" care mareste rezistenta organismului, previne cancerul si bolile de inima si chiar intarzie imbatranirea –, precum si 5 dintre plantele recomandate in cazul uneia sau mai multora dintre afectiunile prezente in acest volum: cimbrul, creasta-cocosului, nucul, socul si telina.

Incheiem, asa cum am promis ca o vom face in fiecare volum, cu 41 de retete delicioase si usor de preparat din alimentele recomandate, care va vor dovedi ca a manca sanatos nu inseamna a te priva de placerea gusturilor.

Taguri Portia de sanatate

Citeste si despre

Articole de la parteneri