Petrece Ziua Copilului in compania personajelor Cars 2

/ / Modificat: 2012-05-30
Petrece Ziua Copilului in compania personajelor Cars 2

Compania Walt Disney ii invita pe micuti si familiile lor sa sarbatoreasca Ziua Copiilor alaturi de personajele indragite din animatia Cars 2 la Sun Plaza Shopping Center (sambata, 2 iunie) si la Grand Cinema din Baneasa Shopping Center (duminica, 3 iunie). Evenimentele marcheaza aparitia binecunoscutului film Cars 2 pe DVD in Romania si a cartilor inspirate de film si editate de Egmont.

Fanii animatiei Cars 2 sunt asteptati sambata de la 11:00 la 19:00 si duminica de la 11:00 la 15:00 sa se inscrie in cursa la volanul celebrului Fulger McQueen, eroul filmului, pe pista special amenajata. Mai mult, cei mici vor avea la dispozitie o intreaga zona destinata filmului Cars unde vor experimenta noul joc video Cars 2 pentru Playstation, activitati si planse de colorat inspirate de Fulger Mcqueen si prietenii lui si multa distractie marca Disney.

In pasionantul film Cars 2, Fulger McQueen impreuna cu prietenul sau Bucsa pornesc peste ocean pentru a intra in cursa vietii lor. Grand Prix-ul Mondial, locul unde se intalnesc cele mai tari masini din lume, il va purta pe Fulger McQueen prin toate colturile lumii, dar si prin lumea periculoasa a spionajului.

Filmul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, fiind disponibil acum pe DVD dublat in limba romana. Printre vocile romanesti care dau viata personajelor se numara Florian Ghimpu (in rolul lui Fulger McQueen),  Paula Seling (Holley Viteza), Valentin Uritescu (Bucsa), Corina Danila (Sally), Alexandru Arsinel (Seriful), Stela Popescu (Flo) si multi alti actori romani.

"Masini 2" este cea mai noua animatie a Studiourilor Walt Disney in colaborare cu Pixar, in realizarea careia a fost folosita tehnologie de ultima generatie in materie de efecte speciale.

Continuarea filmului Cars premiat cu Golden Globe® in 2006 este co-regizat de John Lasseter si Brad Lewis, producatorul filmului Ratatouille (detinatorul unui premiu Oscar®), si produs de veteranul industriei efectelor vizuale Denise Ream (producator asociat, Up; producator executiv efecte vizuale, Razboiul Stelelor: Episodul III – Razbunarea Sith).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ziua copilului

Articole recomandate

Citeste si despre