Peste 2000 de copii au fost prezenti la Arenele de Joaca Sibiu

| | Modificat: 2011-06-03 12:35:24

gabi_szabo_copiiArenele de Joaca, cel mai mare eveniment sportiv dedicat copiilor, a revenit pentru al doilea an consecutiv la Sibiu.

Evenimentul desfasurat pe 1 Iunie, chiar de Ziua Copilului, in Parcul Sub Arini din Sibiu, a strans, in ciuda ploii, peste 2000 de copii participanti.

Dintre cele peste 20 de zone de joaca aduse la Sibiu de catre organizatorii Arenelor de Joaca, principalele puncte de atractie atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari au fost zona de baschet, de mini-baschet si de badminton.

arene_joaca_sibiuCampioanele mondiale Gabriela Szabo si Diana Oprea au luat parte activ alaturi de copii la activitatile sportive depuse de acestia in Parcul Sub Arini. Peste 150 de copii cu varste intre 6 si 14 ani s-au inscris la Crosul Copiilor si au alergat pe stadionul din Sibiu la startul dat de Gabriela Szabo.

Crosul s-a desfasurat pe patru categorii de varsta, iar castigatorii au primit ca premii rucsacuri si aparate foto subacvatice din partea ING Asigurari de Viata. Tot in cadrul Arenelor de Joaca, Diana Oprea a dansat in acelasi ritm alaturi de toti copiii veniti in parc, formand cel mai mare grup de dans ad-hoc.

arene_joaca_sibiu_copii"Daca editia din 2010 ne-a aratat ca Sibiul s-a bucurat de un asemenea eveniment, participantii de la Arenele de Joaca 2011 ne-au confirmat succesul unei asemenea manifestatii si ne-au aratat ca isi doresc acest eveniment an de an la ei in oras", declara Gabriela Szabo.

Arenele de Joaca sunt organizate de Asociatia Sport pentru Viata si s-au aflat la cea de-a doua editie in Sibiu, bucurandu-se deja de notorietate in randul localnicilor.

Urmatoarea editie a Arenelor de Joaca va avea loc anul acesta la Bucuresti, pe 11 iunie, in Parcul Tineretului, intre orele 12-20.

Mai multe detalii despre Arenele de Joaca puteti afla accesand areneledejoaca.ro.

Taguri Activitate fizica prescolari

Articole recomandate

Ginosept - Protejeaza natural sanatatea intima!
Ginosept - Protejeaza natural sanatatea intima!

Ovule naturale, din plante medicinale, eficiente impotriva infecțiilor intime.

Silueta perfecta  Controlul apetitului. Capsule pentru slabit din plante naturale.
Silueta perfecta Controlul apetitului. Capsule pentru slabit din plante naturale.

Ajuta la scaderea poftei de mancare, menținerea senzației de sațietate, fara reacții adverse.

Sirop antitusiv din plante medicinale, Plantusin. Alegerea romanilor de peste 25 ani.
Sirop antitusiv din plante medicinale, Plantusin. Alegerea romanilor de peste 25 ani.

Acționeaza atat in tusea seaca, cat si in tusea productiva.

Citeste si despre