Peste 2000 de copii au fost prezenti la Arenele de Joaca Sibiu

gabi_szabo_copiiArenele de Joaca, cel mai mare eveniment sportiv dedicat copiilor, a revenit pentru al doilea an consecutiv la Sibiu.

Evenimentul desfasurat pe 1 Iunie, chiar de Ziua Copilului, in Parcul Sub Arini din Sibiu, a strans, in ciuda ploii, peste 2000 de copii participanti.

Dintre cele peste 20 de zone de joaca aduse la Sibiu de catre organizatorii Arenelor de Joaca, principalele puncte de atractie atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari au fost zona de baschet, de mini-baschet si de badminton.

arene_joaca_sibiuCampioanele mondiale Gabriela Szabo si Diana Oprea au luat parte activ alaturi de copii la activitatile sportive depuse de acestia in Parcul Sub Arini. Peste 150 de copii cu varste intre 6 si 14 ani s-au inscris la Crosul Copiilor si au alergat pe stadionul din Sibiu la startul dat de Gabriela Szabo.

Crosul s-a desfasurat pe patru categorii de varsta, iar castigatorii au primit ca premii rucsacuri si aparate foto subacvatice din partea ING Asigurari de Viata. Tot in cadrul Arenelor de Joaca, Diana Oprea a dansat in acelasi ritm alaturi de toti copiii veniti in parc, formand cel mai mare grup de dans ad-hoc.

arene_joaca_sibiu_copii"Daca editia din 2010 ne-a aratat ca Sibiul s-a bucurat de un asemenea eveniment, participantii de la Arenele de Joaca 2011 ne-au confirmat succesul unei asemenea manifestatii si ne-au aratat ca isi doresc acest eveniment an de an la ei in oras", declara Gabriela Szabo.

Arenele de Joaca sunt organizate de Asociatia Sport pentru Viata si s-au aflat la cea de-a doua editie in Sibiu, bucurandu-se deja de notorietate in randul localnicilor.

Urmatoarea editie a Arenelor de Joaca va avea loc anul acesta la Bucuresti, pe 11 iunie, in Parcul Tineretului, intre orele 12-20.

Mai multe detalii despre Arenele de Joaca puteti afla accesand areneledejoaca.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Activitate fizica prescolari

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul