Palette Intesive Color Cream lanseaza doua colectii noi cu nuante vibrante si seducatoare

/ / Modificat: 2017-03-28 15:12:55

De generatii intregi, femeile si-au vopsit parul cu Palette pentru o culoare intensa si mereu la moda, in acest sezon au si mai multe motive sa o faca. Doua noi colectii - Brouge si Intense Blooms - completeaza gama Palette Intensive Color Cream cu 7 nuante fabuloase, inspirate din ultimele trenduri in ingrijirea parului.

palette

Palette Intensive Color Cream Brouge, o colectie de saten cu reflexii sublite de roscat, cuprinde 4 nuante noi seducatoare ce promit sa ofere parului saten tonuri fascinante de roscat. De asemenea, colectia Intense Blooms cuprinde 3 nuante intense, luminoase si la moda, care te vor face sa vibrezi de culoare!

Noua colectie Brouge de la Palette Intensive Color Cream cuprinde 4 nuante de saten cu reflexii subtile de roscat. De la saten delicat, pana la saten marsala si de la saten capsuna la roscat inchis intens, cele 4 culori noi ii vor asigura un aer sofisticat si misterios oricarei femei pasionate de moda. Expertii Palette au combinat cu atentie pigmentii speciali de rosu si de saten pentru a crea un efect special, pentru un par cu o intensitate radianta si o culoare care rezista in timp impreuna cu acoperirea perfecta a firelor de par albe.

De asemenea, in trend cu ultimele tendinte, Palette lanseaza o alta colectie surpinzatoare in acest sezon - Palette Intensive Color Cream Intense Blooms. Pentru cele 3 nuante ultravibrante – Auriu Intens, Negru Intens si Violet Intens - au fost adaugati pigmenti puternici pentru a pune in valoare intensitatea culorilor, precum si rezistenta lor in timp si capacitatea de a acoperi perfect firele albe.

Parul ingrijit va fi mereu la moda, iar cele doua colectii noi de la Palette Intensive Color Cream combina cele mai noi tehnologii de ingrijire a parului cu un efect maxim de stalucire a culorilor. Masca imbogatita cu complex de cheratina ofera firului de par o ingrijire in profunzime, care face parul moale si catifelat, in timp ce pigmentii intensi de culoare sunt fixati pentru a obtine, in final, un par cu o culoare magnifica.

Completata cu cele 7 nuante noi ale colectiilor Brouge si Intense Blooms, gama Palette Intensive Color Cream cuprinde in total 34 de nuante, fiind cea mai buna alegere in materie de colorare a parului. Fara indoiala, cu un par ingrijit si cu o culoare intensa, vei fi in centrul atentiei cu fiecare ocazie.

Disponibile in magazine din luna martie, cele doua colectii noi ale gamei Palette Intensive Color Cream promit o colorare intensa si o ingrijire extraordinara, totul pentru a avea un par mereu la moda, cu o culoare puternica si o acoperire perfecta a firelor albe.

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Articole recomandate

Citeste si despre