Ofera-i micutului tau un inceput de poveste

advertorial nestle

Puiutul tau merita tot ce e mai bun, mai ales acum, la inceput de drum. Ofera-i micutului tau un inceput de poveste si bucura-te de toate suprizele pregatite special pentru tine si el.

Cumpara oricare 2 produse Nestlé participante la promotie* in perioada 10.10.2014 - 10.12.2014, inscrie numarul si data bonului de casa (zi/luna/an) pe www.inceputdepoveste.ro sau trimite-le prin SMS la 1821 (numar cu tarif normal valabil in retelele Vodafone, Orange si Telekom).

Poti castiga marele premiu de 10.000€ sau 1 cos cu produse Nestlé pe ora** pentru ca tu si cel mic sa aveti parte de cele mai frumoase si magice clipe impreuna.

advertorial nestle

Afla mai multe detalii despre campanie pe www.inceputdepoveste.ro.

*Produse participante la promotie: Nestlé Junior, NAN 3, NAN 4, NAN HA3, Nativa 3, P`tit Cereal, cereale, piureuri, biscuiti, sucuri Nestlé pentru sugari si copii mici.

Pentru validarea premiilor pastreaza bonul de casa.

Perioada promotiei: 10.10.2014 - 10.12.2014. Valoarea comerciala bruta a premiilor este de 61.441 RON cu TVA inclus. Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul www.nestlebaby.ro sau la Infoline 0 800 8 637 853 (linie telefonica gratuita apelabila din orice retea nationala fixa si mobila).

**Se acorda 10 cosuri/zi, 1 cos/ora, in intervalul orar 10.00-20.00.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul