Oceanele lumii prind viata pe marile ecrane din Romania in Aventurile lui Sammy 3D

| | Modificat: 2010-10-25 00:00:00

sammyLumea fascinanta a oceanelor se dezvaluie in aceasta toamna pe marile ecrane din Romania intr-o noua animatie de succes, Aventurile lui Sammy 3D, realizata integral in format 3D si care poate fi urmarita din 29 octombrie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj) si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Timisoara, Iasi, Pitesti, Cluj, Bacau, Arad).

Produs si regizat de Ben Stassen (Fly Me to the Moon 3D), filmul Aventurile lui Sammy 3D aduce in prim plan o sumedenie de personaje amuzante, culori incredibile si decoruri uluitoare, fiind o experienta de vis atat pentru copii, cat si pentru adultii de toate varstele.

Ideea care a dat nastere animatiei este o intamplare reala la care a fost martor regizorul in timpul unui concediu in Mexic.

"Acum cativa ani ma aflam in vacanta impreuna cu fiul meu in varsta de 6 ani", declara Ben, "si am vazut langa mine pe plaja niste oameni care transportau cutii cu oua de broasca testoasa in prag de ecluzare. Mama lor i-a depus chiar pe gazonul unui hotel, in acelasi loc unde iesise ea din ou in urma cu 35 de ani, moment in care constructia respectiva nu exista. Noilor nascuti le-ar fi fost imposibil sa mai ajunga in mare fara ajutor si cand am vazut reactiile celor ingrijorati de soarta lor, am realizat ca tocmai am gasit o idee buna pentru o animatie 3D".

Eroul principal al animatiei, Sammy, o simpatica broscuta testoasa, este cel mai curajos dintre semenii sai. Asa cum se intampla cu toate broscutele proaspat iesite din ou, Sammy trebuie sa isi inceapa calatoria initiatica prin oceanele nemarginite ale Terrei. Drumul pana la apa este impanzit de pericole, dar odata ajuns in valuri, o serie de intamplari amuzante il poarta intr-o adevarata aventura in jurul lumii.

Curios din fire, el pleaca in cautarea pasajului secret, un loc de legenda. Pe drum, o reintalneste pe frumoasa broscuta Shelly, cea pe care o salvase in prima zi de viata. Shelly il urmeaza in temerara incercare, dar in calea lor apar o multime de piedici. Calatoria lui Sammy dureaza 50 de ani, timp in care cutreiera oceanele, invata si observa cu multa tristete cat de mult s-a degradat planeta. Dar isi face prieteni pe viata si ajunge sa cunoasca atat rautatea, cat si bunatatea oamenilor.

Din 29 octombrie, Aventurile lui Sammy 3D poate fi vizionat in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj) si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Timisoara, Iasi, Pitesti, Cluj, Bacau, Arad).

Un film distribuit de MediaPro Distribution si recomandat publicului de toate varstele.

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri