Nou! Colectia Winx Club Magic Alfea de la Media Service Zawada

Colectia Winx Club Magic Alfea vine in continuarea colectiei Winx Club Magic City (colectia de reviste Winx).

Fetele cu varsta intre 4-10 ani pot acum colectiona pliculetele Winx Club Magic Alfea. Fiecare pliculet Winx Club Magic Alfea contine o figurina Winx, o camera si un set de mobila. Copiii vor descoperi camerele zanelor Winx si vor afla secretele castelului Alfea.

box-winx

Cele 6 Camere Winx Club Magic Alfea (Camera Inimii, cafenea, Camera Florilor, bucatarie, sala de clasa, baie) se unesc si formeaza Castelul Alfea!

Magic Alfea este cea mai faimoasa scoala pentru zane din Dimensiunea Magica!

Pliculetele Winx Club Magic Alfea sunt acum la chioscuri.

Copiii pot vizita site-ul www.msz.ro si pagina de https://www.facebook.com/EdituraMSZ pentru a participa la concursuri cu premii deosebite. Concursurile se desfasoara saptamanal.

Media Service Zawada editeaza publicatii pentru copii si adolescenti care au la baza personajele din desenele animate indragite de ei. Tipareste o gama variata de publicatii, de la carti de povesti clasice pana la carti de activitati sau de colorat si reviste adresate copiilor de pana la 14 ani.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul