Motanul incaltat la Clubul Taranului

motanul_incaltatDuminica deschidem seria spectacolelor de teatru pentru copii in Clubul Taranului.

De la ora 11.00 se joaca Motanul Incaltat - un spectacol adaptat in stilul Zurli - amuzant si interactiv. O sa va distrati pe cinste, copiii nu se vor speria, iar voi, adultii, veti zambi cu siguranta la replicile spuse cu talc.

Distributia e alcatuita din colegii mei talentati si pusi pe joaca: Cornel Mihalache, Alexandra Mirescu si Dan Clucinschi. Ii stiti deja din evenimentele marca Zurli. La costume ne-a ajutat Diana de la Bibi Design.

Biletele costa 10 ron de persoana (doar adultii platesc, cei mici intra gratis), se gasesc la intrarea in sala de spectacol, dar, pentru siguranta voastra, dati un telefon si faceti o rezervare la: 021.

327.41.60, 0765.307.007, 0726.068.511, 0743.788.364.

Va marturisesc, avem emotii, e prima noastra reprezentatie cu spectacolele de teatru. Ne-am bucura sa vedem in sala multi prieteni care ne iubesc si daca mai gresim... Noi o sa ne straduim sa gresim cat mai putin, iar daca se intimpla, voi nici nu o sa va dati seama.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul