Motanul incaltat la Clubul Taranului

| | Modificat: 2010-11-24 00:00:00

motanul_incaltatDuminica deschidem seria spectacolelor de teatru pentru copii in Clubul Taranului.

De la ora 11.00 se joaca Motanul Incaltat - un spectacol adaptat in stilul Zurli - amuzant si interactiv. O sa va distrati pe cinste, copiii nu se vor speria, iar voi, adultii, veti zambi cu siguranta la replicile spuse cu talc.

Distributia e alcatuita din colegii mei talentati si pusi pe joaca: Cornel Mihalache, Alexandra Mirescu si Dan Clucinschi. Ii stiti deja din evenimentele marca Zurli. La costume ne-a ajutat Diana de la Bibi Design.

Biletele costa 10 ron de persoana (doar adultii platesc, cei mici intra gratis), se gasesc la intrarea in sala de spectacol, dar, pentru siguranta voastra, dati un telefon si faceti o rezervare la: 021.

327.41.60, 0765.307.007, 0726.068.511, 0743.788.364.

Va marturisesc, avem emotii, e prima noastra reprezentatie cu spectacolele de teatru. Ne-am bucura sa vedem in sala multi prieteni care ne iubesc si daca mai gresim... Noi o sa ne straduim sa gresim cat mai putin, iar daca se intimpla, voi nici nu o sa va dati seama.

Taguri

Articole de la parteneri

Regaseste starea de calm in situații de stres.

Regaseste starea de calm in situații de stres.

Ulei Distonoplant de la Fares, formula complexa din 9 uleiuri esențiale obținute din plante medicinale, favorizeaza instalarea starii de relaxare fara a produce somnolența.

Ceaiul natural cu efect antistres.

Ceaiul natural cu efect antistres.

Ceaiul Distonoplant reduce starile de agitație si iritabilitate. Imbunatațeste starea emoționala si ajuta la menținerea starii de bine.

Silueta perfecta 1  controlul apetitului. Capsule pentru slabit din plante naturale.

Silueta perfecta 1 controlul apetitului. Capsule pentru slabit din plante naturale.

Ajuta la scaderea poftei de mancare, menținerea senzației de sațietate, fara reacții adverse.

Citeste si despre