Minunata lume a lui Gumball, triumf la Festivalul de Animatie Annecy

/ / Modificat: 2011-06-15
Minunata lume a lui Gumball, triumf la Festivalul de Animatie Annecy

Minunata lume a lui Gumball, serialul de debut al European Development Studio, detinut de Turner Broadcasting, a avut parte de o primire de exceptie la Festivalul International al Filmului de Animatie Annecy.

Juriul i-a acordat prestigiosul premiu "Cristal", pentru cea mai buna productie de televiziune. Serialul va fi difuzat de Cartoon Network in Romania incepand din luna noiembrie 2011.

Minunata lume a lui Gumball a avut premiera la Cartoon Network in Statele Unite pe 2 mai, iar acest premiu confirma popularitatea de care se bucura. Industria animatiei a recunoscut atat talentul creatorilor, cat si tehnicile inovative de productie folosite pentru realizarea serialului, in care se imbina imagini reale, 2D si 3D.

Personajul principal, Gumball, este un baiat de 12 ani, care, alaturi de famila sa neobisnuita, are parte de nenumarate peripetii in orasul Elmore. Printre prietenii lui Gumball, o varietate de personaje remarcabile, se numara un pestisor auriu, un tyranozaur, o aluna-majoreta si o banana.

Michael Carrington, Chief Content Officer Turner Broadcasting spune: "Este o mare reusita si un motiv de mandrie pentru Cartoon Network Europe si pentru partenerii nostri de productie Dandelion Productions, Boulder Media si Studio Soi, care au muncit foarte mult pentru ca Minunata lume a lui Gumball sa devina serialul extraordinar care este acum."

Dupa debutul din luna mai in Statele Unite ale Americii si avanpremiera din Marea Britanie, serialul va fi difuzat de Cartoon Network in intreaga lume in aceasta toamna. In Romania, premiera va avea loc in luna noiembrie 2011. A doua serie a animatiei Minunata lume a lui Gumball este acum in productie.

Pentru mai multe informatii, vizitati CartoonNetwork.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Filme pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre