Minunata lume a lui Gumball, triumf la Festivalul de Animatie Annecy

GumballMinunata lume a lui Gumball, serialul de debut al European Development Studio, detinut de Turner Broadcasting, a avut parte de o primire de exceptie la Festivalul International al Filmului de Animatie Annecy.

Juriul i-a acordat prestigiosul premiu "Cristal", pentru cea mai buna productie de televiziune. Serialul va fi difuzat de Cartoon Network in Romania incepand din luna noiembrie 2011.

Minunata lume a lui Gumball a avut premiera la Cartoon Network in Statele Unite pe 2 mai, iar acest premiu confirma popularitatea de care se bucura. Industria animatiei a recunoscut atat talentul creatorilor, cat si tehnicile inovative de productie folosite pentru realizarea serialului, in care se imbina imagini reale, 2D si 3D.

Personajul principal, Gumball, este un baiat de 12 ani, care, alaturi de famila sa neobisnuita, are parte de nenumarate peripetii in orasul Elmore. Printre prietenii lui Gumball, o varietate de personaje remarcabile, se numara un pestisor auriu, un tyranozaur, o aluna-majoreta si o banana.

Michael Carrington, Chief Content Officer Turner Broadcasting spune: "Este o mare reusita si un motiv de mandrie pentru Cartoon Network Europe si pentru partenerii nostri de productie Dandelion Productions, Boulder Media si Studio Soi, care au muncit foarte mult pentru ca Minunata lume a lui Gumball sa devina serialul extraordinar care este acum."

Dupa debutul din luna mai in Statele Unite ale Americii si avanpremiera din Marea Britanie, serialul va fi difuzat de Cartoon Network in intreaga lume in aceasta toamna. In Romania, premiera va avea loc in luna noiembrie 2011. A doua serie a animatiei Minunata lume a lui Gumball este acum in productie.

Pentru mai multe informatii, vizitati CartoonNetwork.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Filme pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul