Micul gradinar si scoala de pietoni pentru copii
 

Pentru micutii energici si pentru parintii grijulii, Baneasa Shopping City a pregatit in luna mai un program antrenant si educativ.

Lectia de gradinarit, atelierul de navomodelism si scoala pentru pietoni sunt alternativele oferite parintilor preocupati sa le faca copiilor un program captivant si educativ.

In weekendul 1-2 mai, copiii sunt asteptati sa experimenteze jocul de-a micii gradinari.

Sub supraveghere atenta, ei vor deprinde secretele plantarii de seminte si plante gata crescute.

 

In weekendul 8-9 mai, micutii care mereu mesteresc cate ceva vor fi incantati sa descopere cum se construieste o nava in miniatura, direct de la un instructor experimentat.


La final, copiii vor putea admira o expozitie de mini-nave.

Atelierul de navomodelism este o initiativa derulata de Baneasa Shopping City in parteneriat cu Institutul Roman de Modelism.

 

Cea de-a treia initiativa dedicata special copiilor, este scoala de pietoni, care va avea loc in weekendurile 15-16 si 22-23 mai. Organizata in parteneriat cu Politia Rutiera, Scoala de pietoni este un program educativ, care ii invata pe copii regulile de circulatie de baza.

Informatiile vor fi prezentate sub o forma amuzanta, tocmai pentru ca micutii sa retina cat mai usor tot ce trebuie sa stie pentru a circula in siguranta.

In afara de evenimentele dedicate copiilor, in luna mai domnii sunt cei care se vor bucura de tratament special la Baneasa Shopping City. Incepand cu primul weekend al lunii mai sunt programate zile speciale pline de jocuri, expozitii si concursuri cu premii dedicate special barbatilor si hobby-urilor lor.

In weekendul 1-2 mai, in Baneasa Shopping City vor fi amenajate spatii speciale, unde vor fi expuse produse dedicate barbatilor: ceasuri, bijuterii, gadgeturi, cosmetice si ochelari de soare.

Pe 1 si 2 mai Toyota organizeaza Eco Challenge Cup, cel mai tare concurs ECO, care se va desfasura in parcarea centrului comercial Baneasa Shopping City. Participantii inscrisi pot concura, conducand cat mai repede orice model Toyota si consumand cat mai putin.

Cumparaturile de minim 200 de lei efectuate pana pe 23 mai vor fi recompensate cu un talon de participare la Tombola Barbatului. Toti cei care participa la aceata tombola au sanse egale de a castiga: vacante, accesorii de masina si moto.

29 aprilie 2010

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul