Megamax, un nou canal pentru copii se lanseaza in Romania

| | Modificat: 2012-11-16 00:00:00

Chello Central Europe a adus in Romania un nou canal de televiziune destinat copiilor, Megamax.

Megamax

Adresat in special baietilor cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, Megamax propune o nisa cu emisiuni de animatie si aventura, care provin de la cei mai mari distribuitori din lume si care sunt unice pe piata de televiziune.

Iron-kid-3

Canalul va fi dublat integral in limba romana si va fi difuzat timp de 6 ore, zilnic, in intervalul orar 14:00 – 20:00. Din ianuarie 2013, emisia Megamax va creste cu 3 ore, iar incepand cu luna aprilie, Megamax va fi difuzat pe parcursul intregii zile.

Serii care au inregistrat un mare succes in strainatate, precum Transformers, Twisted Whiskers, Dex Hamilton sau Iron Kid vor fi difuzate pe acest post in premiera in Romania. Personajele cheie, Spark-e si I-ron, doi roboti din alta dimensiune, isi vor face simtita prezenta in multe din emisiunile postului. De asemenea, Megamax este primul canal de televiziune pentru copii care aduce un continut de programe cu teme sportive. Structura programelor a fost conceputa tinand cont de nevoile identificate in nisa de profil.

Mustati-rasucite

"Au trecut 12 ani de la lansarea cu succes a celui mai iubit canal de desene animate pentru copiii de pana in 12 ani, Minimax, iar micii telespectatori au crescut si astazi se afla la varsta la care educatia este un element fundamental in dezvoltarea lor. Astfel, s-a nascut idea de Megamax, un post tv adresat baietilor, care ii indruma sa devina eroi, aparatori ai valorilor umane. Megamax s-a lansat exact la momentul potrivit, cand am constatat existenta unor nevoi reale pe aceasta nisa, dorindu-ne sa fim alaturi in continuare de publicul nostru", declara Levente Málnay, CEO Chello Central Europe.

Megamax se va alatura portofoliului variat de canale Chello Central Europe. Experienta si notorietatea companiei au contribuit la dezvoltarea si lansarea acestui nou canal tematic, a carui scop este acela de a asigura un continut tv de calitate.

Din portofoliul companiei mai fac parte: Minimax, TV Paprika, Sport1, Romantica, MGM Channel si multe altele.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA