Maya Sorian feat Gasca Zurli - Spune, Mos Craciun!

/ / Modificat: 2017-12-06
Maya Sorian feat Gasca Zurli - Spune, Mos Craciun!

Gasca Zurli a lansat, in premiera, piesa Spune, Mos Craciun! un featuring cu Maya Sorian, fiica Mirelei Retegan. Lansarea a avut loc in prima editie a emisiunii Dimineata Zurli la Europa FM.

Sambata, 9 decembrie, Maya va canta pentru prima oara, impreuna cu Gasca Zurli, piesa "Spune, Mos Craciun!" pe scena Circului Globus. "Spune, Mos Craciun!" este cel mai emotionant cantec de Craciun. Maya este cea de dragul careia a construit Tanti Prezentatoarea toata lumea Zurli, iar cantecul lansat in prima editie a emisiunii Dimineata Zurli a cucerit deja publicul.

"Spune, Mos Craciun!" este un cantec plin de emotie, scris de Mirela Retegan, femeia care a construit lumea Zurli din dragoste pentru copilul ei.

In interpretarea Mayei, cantecul capata proportii si mai emotionante. Muzica poarta semnatura lui Cornel Sorian, tatal Mayei si fostul membru al trupei Stigma, piesa fiind inregistrata de altfel in studioul acestuia, din Londra.

"Maya a fost primul spectator Gasca Zurli. A fost parte din prima clipa in aceasta poveste minunata - Zurli. Acum, dupa sute de spectacole la care Maya a asistat, a venit momentul sa facem pasul urmator. Sunt tare bucuroasa ca Maya intrepreteaza acest cantec minunat de care se vor bucura milioane de copii si parinti din Romania." a declarat, emotionata, Mirela Retegan.

Mirela Retegan este fondatorul Zurli, cea mai mare companie de spectacole pentru copii, din Romania si Antrenorul Parintilor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente Craciun Evenimente pentru copii Evenimente 2017 Evenimente in bucuresti

Articole recomandate

Citeste si despre