Masinutele Bucuriei merg la S.O.S. Satele Copiilor

/ / Modificat: 2013-10-23
Masinutele Bucuriei merg la S.O.S. Satele Copiilor

Masinutele Bucuriei merg la S.O.S. Satele Copiilor

Autovit.ro si Carrefour Romania lanseaza "Masinutele Bucuriei" – un program de colectare de masinute si alte jucarii pentru copiii defavorizati.

Autovit.ro, cea mai mare platforma online destinata vanzarii si cumpararii de masini noi si second hand, lanseaza, alaturi de Carrefour Romania, Masinutele Bucuriei, o campanie de colectare de masinute si alte jucarii pentru copiii defavorizati.

Campania se va desfasura pana pe 15 decembrie 2013, in sase hipermarketuri Carrefour din Bucuresti, jucariile colectate urmand sa fie daruite cu ocazia Craciunului copiilor de la SOS Satele Copiilor.

Campania Masinutele Bucuriei este initiata din dorinta de a contribui la dezvoltarea armonioasa a celor 1000 de copii aflati in evidenta SOS Satele Copiilor, asociatie ce implementeaza proiecte nationale de integrare, educare si consiliere pentru copii care provin din familii defavorizate.

"Am lansat campania Masinutele Bucuriei din dorinta de a ne implica  in vietile copiilor mai putin norocosi, sperand ca prin aceasta initiativa sa oferim nu doar o bucurie celor mici, dar si o sansa pentru o dezvoltare armonioasa. Invitam cat mai multi oameni sa ni se alature si speram sa colectam cat mai multe masinute si alte jucarii pentru copiii de la SOS Satele Copiilor. Ii invitam pe toti cei care viziteaza Autovit.ro in cautarea unei masini noi sau second-hand sa ni se alature in efortul de a colecta masinute de jucarie noi sau second-hand pentru fiecare copil de la SOS Satele Copiilor", a afirmat Mihai Cune, Business Manager Autovit.ro.

Campania se va desfasura pana pe 15 decembrie, in spatiile special amenajate din incinta magazinelor Carrefour Orhideea, Carrefour Baneasa, Carrefour Militari, Carrefour Berceni, Carrefour Colentina si Carrefour Vitantis, programul de colectare fiind, zilnic, intre orele 08-22:00. 

Jucariile donate, de la masinute, papusi, puzzle-uri sau alte jocuri, trebuie sa fie intr-o conditie buna fie ca acestea sunt noi sau second-hand. Acestea vor fi sortate si igienizate, urmand sa fie daruite de Craciun copiilor de la SOS Satele Copiilor. Initiativa este promovata cu ajutorul partenerului media, Kiss FM.

Context social in Romania

Problema integrarii sociale a copiilor este una de o importanta majora pentru societatea romaneasca actuala. Conform celui mai recent raport Eurostat copiii sunt cei mai expusi cetateni ai Uniunii Europene, atat la saracie, cat si la excluziune sociala, iar Romania se confrunta cu una dintre cele mai grave situatii din spatiul comunitar. Datele demonstreaza cat de importante sunt in continuare initiativele care promoveaza incluziunea sociala a copiilor si sustinerea organizatiilor care activeaza in acest domeniu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre