Mami, te iubesc atat de mult!
 

La inceput de primavara, copiii din Bucuresti au ocazia de a-si demonstra intr-un mod relaxant si distractiv dragostea fata de mamele lor.

Astfel, incepand cu 27 februarie, cei mici se vor putea bucura de un iubirometru urias in forma de inima, in Parcul Cismigiu. Prin doar o simpla imbratisare a iubirometrului, copiii vor fi surprinsi de mesaje amuzante. Iubirometrul Maggi ii va astepta pe toti copiii, prietenii si vecinii lor in Parcul Cismigiu pana pe 1 martie!

"Cu totii am fost copii si cu totii ne amintim, sau stim din povestirile parintilor, de declaratiile curate, directe si simple pe care le faceam mamei cand eram mici. Nu foloseam cuvinte mari, ci ne inspiram din realitatea care ne bucura existenta la vremea aceea. Maggi le invita pe toate mamele sa isi aminteasca de copilarile si, prin intermediul celor mici, sa se bucure pentru o clipa de gesturile inocente ale acestora in incercarea de a-si dovedi dragostea. Printr-o simpla imbratisare, Iubirometrul Maggi le va spune intr-un mod amuzant celor mici cat de mult isi iubesc mamele", spune Alina Dragomir, Senior Brand Manager Maggi.


Cele mai iubite mame sunt premiate de Maggi!

In perioada 27 februarie – 9 aprilie 2010, Maggi va oferi saptamanal 10.000 euro si mobila de bucatarie sau electrocasnice in valoare de  1500 euro, pentru a face viata mai frumoasa intregii familii! Trebuie doar sa trimiti codul unic de pe oricare dintre produsele Maggi participante la promotie prin SMS la 1877 (SMS cu tarif normal in retelele Vodafone, Orange si Cosmote), www.maggi.ro sau ambalajul prin posta la C.P.5 – O.P.15, Bucuresti.

Primii 1000 de participanti vor primi garantat un blender!

Regulamentul promotiei este disponibil gratuit pe www.maggi.ro, www.cautpromotii.ro, www.infopromotii.ro si la Infoline: 08008 637 853 (apel gratuit din reteaua Romtelecom).

24 februarie 2010


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul