Mainile copiilor, ajutor pentru construirea unei gradinite speciale


Fiecare copil poate dona lucrarile realizate cu propriile lui manute intr-un proiect inovativ de construire a celei mai frumoase gradinite din Romania.

Contribuie si tu la construirea gradinitei pentru copii supradotati!

Trimite pana pe 15 mai orice lucrare de arta ce poate fi expusa, la adresa:

Monica Gheorghiu

IRSCA Gifted Education

Valea Oltului 139-141

Bl. N, ap. 45

Sector 6, Bucuresti

Nu uita sa semnezi lucrarea si sa notezi separat si cateva explicatii despre autor, coordonatorul lucrarii, scoala sau gradinita, orasul si datele de contact ale coordonatorului (email, telefon).


Lucrarile pot fi realizate pe orice tip de hartie si de orice dimensiune.

Toate lucrarile vor participa la prima expozitie nationala de arta a copiilor din Romania ce va avea loc pe data de 1 iunie. Expozitia este organizata de miscarea mondiala "Pay it forward" (Da mai departe).

 

Aceasta expozitie va contribui cu arta copiilor la o campanie nationala prin care organizatia non-profit IRSCA Gifted Education o realizeaza pentru sensibilizarea opiniei publice in vederea strangerii fondurilor necesare infiintarii primului Centru Gifted Education pentru Descoperirea si Dezvoltarea Talentului si Inteligentei, pentru copii supradotati, un centru non-profit, privat si independent, gradinita si after-school.

Primii care au spus da miscarii "Da mai departe" sunt copiii din Colegiul National de Arte "Regina Maria" Constanta. Ei au pus chiar manutele lor in desene si a iesit ceea ce poti admira la Ceainaria Serendipity, Str. Dumbrava Rosie nr. 12.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul