Luna Curateniei in Gradinite

Pentru a preveni bolile care ii afecteaza pe cei mici in sezonul rece, Igienol, dezinfectantul universal pentru locuinte a demarat campania "Luna Curateniei in Gradinite".

Proiectul a reunit 8 gradinite particulare din Bucuresti care au fost ajutate sa mentina un spatiu curat si sanatos pentru copii si care au beneficiat de sfaturile si informatiile oferite de medicii pediatri Ana Culcer si Mihaela Chitila.

Gradinitele Lauder, Rainbow Kids, Kinder Club, Cuibusorul Zanelor, Micii Magicieni, Arlechino, Happy Kids si Chitzi-bush au primit din partea Igienol produse de curatenie pentru intreaga durata a lunii noiembrie, pe care le-au folosit atat pentru igienizarea spatiiilor de joaca, cat si pentru curatarea si dezinfectarea jucariilor celor mici.

In plus, in fiecare dintre cele 8 gradinite, medicii pediatri Ana Culcer si Mihaela Chitila au condus intalniri cu parintii si piticii in care le-au oferit sfaturi si idei pentru o curatenie eficienta si sanatoasa.

30 de zile, 8 gradinite si pentru 100 de litri de Igienol

In total, pe parcursul celor 30 de zile de campanie au fost folositi peste 100 de litri de Igienol cu care au fost curatati si dezinfectati mai mult de 1200 de metri patrati si sute de jucarii, iar cei peste 150 de copii din cele 8 gradinite si parintii lor au participat la intalnirile cu medicii.

"Luna Curateniei in Gradinite s-a dovedit un proiect foarte util pentru gradinite, copii si parinti. Primele au primit un produs de curatenie eficient, copii s-au distrat invatand despre curatenie si dezinfectare, iar pentru parinti am avut cateva sfaturi interesante pe care au promis ca le vor aplica si ei acasa. Ma bucur ca exista astfel de proiecte si ca am putut sa fac parte din Luna Curateniei in Gradinite, pentru ca sanatatea copiilor trebuie sa fie intotdeauna o grija primordiala pentru noi toti", spune Dr. Ana Culcer, Seful Sectiei de Neonatologie a Spitalului Municipal Bucuresti.

Proiectul "Luna Curateniei in Gradinite" face parte dintr-o campanie ampla initiata acum 6 luni de Igienol, dezinfectantul universal fara clor pentru locuinte.

Pana in prezent, demersul a cuprins o sectiune de informare despre importanta dezinfectarii si actiunea nociva a produselor pe baza de hipoclorit de sodiu ("clor") asupra sanatatii copiilor, precum si evenimentul "Marsul Bebelusilor" desfasurat in luna septembrie. Campania Igienol va continua pana la sfarsitul acestui an.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul