Lumea lui P*ET - KidsFest

Kids Fest

Primul festival pentru copii oganizat in Romania, Lumea lui P*ET – KidsFest, si-a inchis portile dupa o prima editie organizata in Parcul Unirii.

Timp de doua zile, copiii au avut la dispozitie nenumarate ateliere de creatie cu modelaj, pictura, origami, s-au putut juca nestingheriti in zonele special amenajate cu terenuri de sport si gonflabile, au urmarit experimentele traznite din Laboratorul de stiinte, au participat la Carnaval si la Balul Printeselor si au putut explora in voie tunelul groazei, inchisoarea parintilor dar si casa lui P*ET.

 Kids Fest

Kids Fest

Cele doua zile de poveste au fost completate cu nenumaratele surprize pregatite de Gasca Zurli, dar si de concertele live sustinute de HiQ, Smiley si Andrei Leonte.

Casa_lui_Pet

Kids Fest

Foto: Adrian Pircalabu

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul