Librarie virtuala pentru copii

Libraria_CopiilorLibraria Copiilor este un nou magazin virtual care reuneste o colectie atent alcatuita de carti pentru copiii de toate varstele, dar si titluri care sunt destinate parintilor. Libraria aduna povesti clasice, carti de poezii sau romane celebre ale copilariei, atat titluri romanesti, cat si internationale. La acestea se adauga o selectie vasta de carti psihologice sau gastronomice pentru parinti, manuale si auxiliare scolare.

"Libraria Copiilor s-a nascut din dorinta mai mulor parinti de a gasi informatii relevante, cu adevarat utile, despre noile aparitii editoriale de pe piata. In domeniul cartilor pentru copii nu exista o 'bursa' a valorilor, asa cum exista pentru literatura obisnuita. Un cititor adult poate gasi imediat cronici si recenzii credibile despre aproape orice carte nou aparuta si isi poate forma rapid o opinie corecta si utila. La o carte pentru copii nu poti sa faci acelasi lucru, fiind nevoit sa te bazezi pe intuitie, noroc sau pe parerile subiective ale altor parinti. Am dorit ca site-ul nostru sa poata oferi o solutie acestei probleme", subliniaza reprezentantii Librariei Copiilor.

Noua librarie virtuala pentru copii si parinti se pozitioneaza ca oferind "cele mai frumoase carti pentru copii publicate in Romania". Libraria Copiilor reuneste doar titluri ce contin literatura de calitate si ilustratii realizate de artisti profesionisti, la acestea adaugandu-se o calitate grafica ireprosabila. Multe dintre cartile oferite de Libraria Copiilor beneficiaza de recenzii realizate de scriitori si jurnalisti din sfera culturala, care s-au alaturat acestui proiect. De asemenea, parintii vor putea contribui si ei, direct pe site, cu comentarii si opinii referitoare la cartile prezentate.

Libraria beneficiaza de un sistem intuitiv de cautare a cartilor si de un mod de comanda sigur si rapid, iar plata se poate face inclusiv cu cardul. Catalogul este structurat in categorii clare si sugestive, clasificate dupa criterii utile cum ar fi varsta copiilor, continutul sau pretul. Formularul de comanda este clar si facil, optimizand timpul consumat de client pentru procesarea achizitiei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carti pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul