Lansarea filmului Mr. Popper's Penguins

pinguini_popperIn data de 24 iunie in cadrul Baneasa Drive In Cinema are loc lansarea filmului "Mr. Popper’s Penguins". Cu aceasta ocazie, Baneasa Shopping City organizeaza incepand cu orele 19:00 un eveniment in piateta Food & Fun City.

Pentru ca este vara, e cald si toata lumea cauta racoarea, organizatorii vor pregati o ambianta polara. Nu vor lipsi igloo-urile, renii si animatorii imbracati in pinguini, care ii vor invita pe cei prezenti in locul special amenajat pentru fotografii. In plus, participarea la evenimentul de pe 24 iunie poate sa va aduca castiguri in invitatii oferite la premiera filmului "Mr. Popper’s Penguins".

Pe pagina de Facebook a Baneasa Shopping City va fi creata o sectiune speciala pentru pinguinii domnului Popper. Sectiunea va contine programul evenimentului si un concurs cu premii sub forma de invitatii duble la film. Concursul online incepe pe data de 16 iunie si se termina in 23 iunie, la ora 24:00.

Informatii despre film si personaje se vor gasi pe facebook, astfel incat vizitatorii sa poata raspunde cu usurinta la intrebarile concursului. Cei care doresc sa castige invitatiile la film vor putea trimite raspunsurile la adresa contact@baneasa.ro.

Pentru mai multe detalii: www.baneasashoppingcity.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul