Irina Nicolae si Dovlecel ii invita pe cei mici in lumea culorilor si formelor

/ / Modificat: 2010-11-15
Irina Nicolae si Dovlecel ii invita pe cei mici in lumea culorilor si formelor

Fosta componenta a trupei ASIA, Irina Nicolae, isi lanseaza pe piata cea de-a 6-a carte pentru copii, "Sa invatam formele si culorile cu Dovlecel", prin care ofera o metoda placuta si usoara de invatare cu informatii complexe privind culorile si formele, ajutandu-i astfel pe cei mici sa-si largeasca orizontul cunoasterii si sa-si formeze o baza solida pentru viitor.

Aceasta carte face parte din linia educativa "Invata cu Dovlecel" pe care Irina Nicolae a lansat-o incepand cu anul 2009.

"Am ales sa continuu seria de carti educative, de data aceasta mizand pe culori si forme, extrem de importante in viata fiecaruia dintre noi, nu doar a celor mici, dublate de ilustratiile graficianului Iulian Pena, care stie cel mai bine cum sa transforme cuvintele in imagini.

Deasemenea ii voi invata pe cei mici ca orice obiect are un continut si o forma si-i voi ajuta sa recunoasca cu usurinta forma triunghiulara dupa silueta piramidelor egiptene sau un cerc dupa o minge de fotbal ", spune Irina Nicolae.

Linia educativa se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani si cuprinde 5 carticelele: "Coloreaza cu Dovlecel", "Dovlecel te invata sa numeri", "Dovlecel te invata alfabetul", "Dovlecel te invata Calendarul naturii", adaugandu-se acum "Sa invatam formele si culorile cu Dovlecel". Ultima carte va costa 10 lei.

"Dovlecel" s-a nascut la sfarsitul anului 2008, cand Irina a lansat prima sa carte de povesti, "In tara lui Dovlecel", o carte care aduce zambetul pe buze atat copiilor, cat si parintilor, prin actiunea plina de suspans si presarata cu umor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carti pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre