Inimioare Gasite. Fotografii pentru inimile copiilor
Inimiora din fotografie aduce 2 euro pentru inima unui copil

Asociatia Inima Copiilor mai gazduieste o campanie de strangere de fonduri pentru copiii bolnavi de inima. Campania Inimioare Gasite isi doreste sa stranga o colectie cat mai mare de fotografii cu inimioare in orice forme si din orice mediu sau domeniu.

Iata ce ai de facut: daca intalnesti o inimioara speciala, desenata pe trotuar, decupata intr-o poarta, zgariata pe-o banca, schitata pe un caiet sau pe unde stii tu, fa-i o fotografie si trimte-o.

Pune-o in blogul tau si da de stire sau trimite-o pe mail sa fie inclusa in galeria de "Inimioare gasite" - email inimioaregasite@inimacopiilor.ro.


Vezi colectia de "Inimioare gasite".

Pe site-ul Campaniei Inima Copiilor va fi expusa in fiecare zi cate o inimioara gasita pe care o poti imprumuta pentru site-ul sau blog-ul tau (in format 125×125).

Fiecare inimioara gasita face 2 Euro.Aerotravel Lufthansa City Center va dona pentru fiecare inimioara gasita cate 2 Euro in numele tau pentru Spitalul de Copii Marie Curie!

Trimite inimioarele gasite de tine si ai facut o donatie!

PS: Speram sa trimiteti doar poze facute de voi – Asociatia Inima Copiilor le va publica pe toate, dar nu isi putem asuma raspunderea privind drepturile de proprietat

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul