Ingrijire delicata pentru pielea bebelusului cu Sanosan Baby

/ / Modificat: 2017-03-23
Ingrijire delicata pentru pielea bebelusului cu Sanosan Baby

Pielea bebelusilor este delicata - la fel este si sistemul imunitar al acestora. Produsele chimice, parfumurile si colorantii din imbracamintea, detergentii si produsele de ingrijire pot provoca iritatii, uscaciune si eruptii cutanate. De aceea, una din principalele preocupari ale mamicilor este sa foloseasca produse de ingrijire cât mai sigure pentru a proteja micutul de posibilele probleme ale pielii.

Parintii din intreaga lume au incredere in Sanosan Baby pentru curatarea si ingrijirea pielii sensibile a bebelusilor. Fiecare produs contine combinatii de ingrediente dezvoltate special pentru pastrarea sanatatii pielii, fiind testat clinic si fabricat exclusiv in Germania, sub supravegherea specialistilor.

Sanosan Baby ofera trei linii de produse potrivite pentru ingrijirea pielii bebelusilor:

- Sanosan Curatare;
- Sanosan Ingrijire;
- Sanosan Schimbarea pampersului.

sanonsan-care-cream

Realizate fara parabeni, silicon sau ulei de parafina, produsele Sanosan Baby sunt sigure si delicate, având in compozitie substante active naturale, precum:

- Ulei de masline organic si extracte vegetale - omiterea utilizarii pesticidelor chimice, a ingrasamintelor minerale si a ingineriei genetice protejeaza mediul inconjurator, dar- mai ales - asigura un continut minim de poluanti si ofera siguranta unui produs cât mai aproape de natural;

- Proteine hidrolizate din lapte – având importante proprietati anti-iritante si de protectie, acestea accentueaza hidratarea si elasticitatea pielii, fiind benefice in tratamentul dermatitelor, eczemelor sau a crustei de lapte.

Produsele Sanosan Baby se gasesc in farmacii, magazinele specializate pentru bebelusi, magazinele online si in supermarketuri.

Pentru mai multe informatii accesati: facebook.com/Sanosan-Cosmetice

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Piele bebelus Ingrijirea pielii bebelusului

Articole recomandate

Citeste si despre