Indragitul serial Thomas si prietenii revine pe micile ecrane!

Indragitul serial Thomas si prietenii revine pe micile ecrane!
JimJam ii incanta pe copii in fiecare weekend!

Thomas si prietenii sai - Thomas si Marea Descoperire

Thomas_si_Marea_descoperire

Duminica, 11 noiembrie si sambata, 17 noiembrie, de la orele 11:00 si 18:00

Fiti alaturi de Thomas in timp ce acesta descopera noi teritorii intr-una dintre cele mai incitante aventuri de pana acum: Marea Descoperire.

Pentru ca Thomas este destul de aglomerat, Stanley, o locomotiva noua, vine pe insula pentru a lucra alaturi de acesta. Stanley este o locomotiva care seamana foarte bine cu Thomas cu unele mici exceptii: este un pic mai mare si un pic mai puternic decat acesta. Se pare ca este chiar si un pic mai popular decat el... sau cel putin asa crede Thomas! Temandu-se ca Stanley ar putea sa ii ia locul, Thomas se gandeste sa ii joace o farsa si sa il faca astfel sa para tare caraghios. Dar planul sau esueaza si Thomas se trezeste singur si pierdut intr-o mina veche, de-a lungul unui rau furios care strabate prapastii periculoase.

Thomas si prietenii sai: Cu toata viteza inainte!

Cu_toata_viteza_inainte

Duminica, 18 noiembrie si sambata, 24 noiembrie, de la orele 11:00 si 18:00

Fiti alaturi de trenuletul albastru si in luna noiembrie. in noua lui aventura nu vor lipsi prietenii sai: James Percy, Emily, Henry, Gordon si Controlorul cel Gras - cel care are grija ca toate lucrurile sa decurga asa cum trebuie pe insula Sodor.

Cu_toata_viteza_inainte__2

Este vara pe insula Sodor si toate locomotivele sunt ocupate. In aceasta perioada, trenuletele ii intampina pe turisti la docuri si ii poarta apoi prin toata insula pentru a vedea atractiile din zona.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul