Improvizatii pe teme culinare de la 7 Spice si Bacania Veche

Vedeta atelierului de improvizatie: faina Grau Intreg

7 Spice si Bacania Veche au organizat Atelierul de Improvizatie Culinara. In cadrul acestuia reprezentantii presei au fost invitati sa-si testeze imaginatia si priceperea in bucatarie, folosind ingrediente sanatoase.

Jurnalistii au invatat de la gazda Atelierului, Marius Tudosiei, o multime de  trucuri de preparare a painii de casa si au avut ocazia sa redescopere placerea de a inventa retete delicioase, folosindu-se doar de ingrediente de baza, fara aditivi sau alte substante, in afara de cele naturale.

 Improvizatie Culinara_7Spice_Bacania Veche

Vedeta Atelierului a fost Faina Grau Intreg de la 7 Spice, din care jurnalistii au preparat atat produse de panificatie (diverse sortimente de paine), cat si de patiserie (biscuiti si fursecuri) descoperindu-i, astfel, proprietatile deosebite.

Faina Grau Intreg este singura faina 100% integrala de pe piata, fiind obtinuta prin macinarea in totalitate a bobului de grau. Pentru ca la obtinerea ei se foloseste o tehnologie inovatoare, aceasta faina este foarte fina, iar produsele realizate cu aceasta sunt pufoase si gustoase.

Faina Grau Intreg de la 7 Spice nu contine aditivi, coloranti, alte substante. Culoarea inchisa se obtine in mod natural, ca urmare a prezentei invelisului bobului de grau in faina. In plus, are un continut bogat in nutrienti si fibre: de 6 ori mai multe fibre, cu 15% mai putine calorii, de 5 ori mai multe vitamine naturale, fata de faina alba obisnuita.

In cadrul Atelierului, 7 Spice a prezentat si o alternativa rapida si lipsita de efort pentru cei mai activi, care tanjesc dupa mirosul si gustul unice ale painii preparate in casa, dar nu au suficient timp pentru a o prepara. Astfel, 7 Spice a prezentat mixurile Yammix - pentru prepararea rapida in casa a painii albe, painii graham si a painii negre cu seminte.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul