Igiena Informatiei, un eveniment de succes

Sambata, 15 ianuarie, a avut loc seminarul "Igiena informatiei", la Camera de Comert si Industrie Bucuresti, in cadrul caruia s-a discutat despre importanta selectarii informatiei benefice de cea toxica si despre mecanismele care stau la baza procesarii informatiei.

Expertul international in educatia excelentei, Profesor Doctor Florian Colceag si presedintele Asociatiei Infospeed, Alexandru Bordea au vorbit in fata unui public numeros, de peste 200 de oameni si au abordat teme precum mecanismele creierului pentru selectia informatiei, recomandari pentru un creier sanatos sau disocierea informatiei toxice de cea benefica individului.

Publicul a avut ocazia sa afle informatii despre programul de control parental ControlInternet.ro si contextul in care acesta se lanseaza, cel al exploziei riscurilor in mediul online. Astfel, mecanismelor dobandite de selectie a informatiilor li s-a alaturat o solutie concreta, care ofera instrumentele necesare astfel incat copiii sa aiba acces exclusiv la continutul benefic si educativ.

De asemenea, reprezentantii ControlInternet.ro au amenajat un stand dedicat, unde au diseminat informatii si materiale promotionale parintilor si profesorilor interesati.

Pentru informatii despre seminariile organizate de Infospeed, accesati site-ul www.infospeed.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul