Ia-ti pasaportul catre cea mai tare destinatie

Pink Ticket iti poate aduce o excursie la New York!

Daca ai sansa sa gasesti un Pink Ticket ascuns in anumite pachete promotionale Libresse, poti castiga o excursie la New York, orasul care nu doarme niciodata.

libresse

Marele premiu:

Trimite codul unic de pe fiecare Pink Ticket ascuns în anumite pachete promotionale si poti castiga o excursie de doua persoane la New York si 1.000 Euro pentru shopping.

Premii saptamanale:

Trimite codul unic inscris pe spatele stickerului de pe fiecare pachet promotional si poti castiga saptamanal unul dintre cele 10 premii in valoare de 100 Euro, prin tragere la sorti.

Mai multe detalii pe www.libresse.ro, www.facebook.com/LibresseRomania

Perioada promotiei 04.2014 – 31.05.2014

Codul unic poate fi trimis prin SMS la 1860, in retelele Orange, Vodafone si Cosmote, sau inscris pe www.libresse.ro. Premiile campaniei promotionale se acorda prin tragere la sorti. Regulamentul campaniei promotioanle este disponibil in mod gratuit pe www.libresse.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul