Ghici ghicitoarea Itsy Bitsy


Ai ghicit ce produs lanseaza Itsy Bitsy? Astazi, la lansare, afli daca raspunsul oferit de tine este cel corect si daca ai castigat.

Itsy si Bitsy, prietenii copiilor, au reusit sa creeze acel CEVA pe care cei mici pot sa-l aiba mereu alaturi, care sa le foloseasca si sa le aminteasca de personajele nastrusnice.

Primul produs Itsy Bitsy a fost creat pe baza ideilor si propunerilor celor mici. Toate au fost adunate intr-un singur loc si, cu ajutorul unor oameni mari, a fost creat acel CEVA: un produs numai bun pentru copii isteti si creativi!

Produsul este astfel creatia fiecaruia dintre copiii care au venit cu idei si propuneri.


"Cand il ai la tine, imediat ti se face pofta de joaca si iti vin multe, multe idei. Esti iute de picior, ager la minte, sanatos, vesel si poti sa iti pui in practica toate ideile nastrusnice!"

Vrei sa incerci si tu alaturi de personajele Itsy si Bitsy primul produs al lor? Haide la lansare! Pe 9 iunie, la orele 16:00, in Cismigiu, vei putea vedea ce idei nastrusnice pun in practica cele doua personaje alaturi de prietenii lor!

Daca nu ai cum sa ajungi in Cismigiu, canta si bucura-te de acasa. Ia parte in direct, din fata calculatorului, la marele eveniment in cinstea lansarii noului produs Itsy Bitsy, care se va difuza live pe site-ul itsybitsy.ro incepand cu ora 16:15!

Tot astazi vor fi desemnati si castigatorii concursului Ghici ghicitoarea Itsy Bitsy. Daca esti unul dintre primii 100 participanti care au ghicit CARE ESTE PRODUSUL si au dat raspunsul corect, primesti produsul semnat chiar de Itsy si Bitsy si un CD cu cantecele lor.

9 iunie 20 09

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul