Gasca Zurli inventeaza un nou sport national - Joaca in familie!

/ / Modificat: 2013-11-06
Gasca Zurli inventeaza un nou sport national - Joaca in familie!

Campionatul de joaca, in fiecare duminica, la ora 10.00, la National TV
    
Din 10 noiembrie, Gasca Zurli revine in casele tuturor copiilor, prin intermediul emisiunii de divertisment de familie "Campionatul de joaca" difuzata de National TV, in fiecare duminica, de la ora 10.00.



Emisiunea se adreseaza intregii familii. Copiii intra in joc alaturi de personajele preferate din Gasca Zurli, iar parintii invata cum sa se joace alaturi de copiii lor. Gasca Zurli provoaca parintii, care pentru o ora trebuie sa lase grijile, problemele, treburile casnice, sa se aseze in fata televizorului langa copiii lor, sa cante, sa danseze, sa bata din palme si sa se joace.

Fiecare editie are un invitat celebru, o vedeta, alaturi de un copil. Cei doi, indrumati de Fetita Zurli, Clopotel, Zdranganel, Truli si Tanti Prezentatoarea, trebuie sa treaca prin probe de atentie, de indemanare si probe fizice. Se joaca mima, popice, se danseaza si se canta mult. Daca cei doi invitati reusesc sa treaca cu bine toate probele, sa ramana prieteni si sa se distreze pana la final, ei vor fi declarati campioni si vor primi diplome si medalii.

In emisiune apare si Vrajitoarea Tura-Vura, care vrea sa fie campioana absoluta si sa demonstreze ca merita toate diplomele si medaliile. Dar cum ea este o vrajitoare caraghioasa si impiedicata, nu reuseste decat sa ne faca sa radem. Pana la urma,  Zana Buna, ajutata de invitati si de copiii din platou si de acasa, reuseste sa o alunge si sa readuca buna dispozitie.

Campionat_Corina
In prima emisiune, ce va fi difuzata pe 10 noiembrie, Corina a fost declarata Supermamica si Robin, baietelul ei, Supercopil. Robin a acceptat invitatia in emisiune pentru ca este fan Gasca Zurli. Le stie cantecele si jocurile, cunoaste personajele si a vrut neaparat o confruntare cu Tura Vura, cea mai caraghioasa vrajitoare din lume.

Campionat_Corina_si_Robin

Cate flotari a facut Robin si cate a reusit sa faca vrajitoarea,cum au sarit Robin si Corina in 3 picioare, cum s-a descurcat Corina sa imite porcul la jocul de mima si cat de greu au obtinut medaliile de aur, vom afla in emisiune. in premiera, Corina si Robin au cantat impreuna, pe un post de televiziune, refrenele Corinei, inclusiv ultimul ei single.

Gasca Zurli  lanseaza in Campionatul de Joaca si un concurs cu un MARE PREMIU! Un copil din Romania are sansa sa isi serbeze ziua de nastere cu Gasca Zurli, la el acasa.

Parintii trebuie sa trimita o fotografie de la aniversarea copilului lor, indiferent ca este de la un an, trei ani sau chiar de la nastere, pe adresa contact@zurli.ro. Fotografiile vor fi postate pe contul de Facebook Gasca Zurli - https://www.facebook.com/gascazurli, iar fotografia care aduna cele mai multe voturi va fi declarata castigatoare. Copilul din fotografia castigatoare isi va serba ziua de nastere cu Gasca Zurli, indiferent ca locuieste la Satu Mare, la Timisoara, la Zalau sau in oricare alt oras din tara si indiferent ca este nascut in ianuarie sau in noiembrie!  Gasca Zurli vine in orice colt din tara si in orice anotimp, cu microbuzul Zurli plin de cadouri si baloane, ca sa il serbeze cu veselie maxima pe castigator!

Emisiunea "Campionatul de joaca" este animata de multa muzica vesela, cantece cunoscute si iubite de cei mici si cantece originale Zurli. Nu lipseste din nicio emisiune superhitul "Am o casuta mica", pe care copiii il stiu, il iubesc si fac toata coregrafia impreuna cu personajele din Gasca Zurli.

In "Campionatul de joaca", copiii se vor regasi in personajele din Gasca, dar si in copiii invitati in platou, vor invata lectia prieteniei si ce inseamna sa fii corect la joaca si vor identifica greselile din contra exemplul pe care il da Tura Vura.

Parintii isi vor aminti sa se joace alaturi de copiii lor si sa se bucure impreuna de fiecare moment si vor realiza inca o data ca bucuriile mari stau in lucrurile marunte si in intamplarile de zi cu zi.

Distributia: Vero Caliman- Fetita Zurli, Alex Stama- Clopotel si Tura Vura, Razvan Marina- Truli, Gabriela Plopan- Zana Buna, Marius-Toma Petrescu- Zdranganel si Mirela Retegan- Tanti Prezentatoarea.

Scenariu- Mirela Retegan
Coregrafia si regia artistica - Vadim Rusu
Scenografie- Anca Cernea
Producator Muzical- Cornel Sorian
Producator General – Liviana tane
Realizator/Director Artistic- Mirela Retegan

Emisiunea "Campionatul de joaca" este o productie Compania de evenimente ZURLI si National TV.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zurli Gasca zurli Emisiune zurli National Tv

Articole recomandate

Citeste si despre