Fii imaginea Baby Boom Show 2012!

Copilul tau are carisma si o personalitate unica? Atunci noi il facem celebru!

Baby Boom Show a inceput preselectia pentru a alege copilul care sa reprezinte Imaginea Baby Boom Show in 2012.

Daca simti ca micutul tau indeplineste conditiile, citeste regulamentul de desfasurare si inscrie-l in concurs! Uploadeaza o fotografie cu el babyboomshow.ro si copilul poate deveni imaginea Baby Boom Show in anul urmator.

Poti gasi pe babyboomshow.ro toate detaliile de care ai nevoie ca sa-ti inscrii copilul in competitie. Mecanismul este foarte simplu si nu iti va ocupa mult din timp.

Inscrierile se fac pana pe 11 decembrie, iar timp de 3 zile, juriul desemnat il/ o va alege pe cel/ cea care va fi Imaginea Baby Boom Show in 2012.

Castigatorul/ Castigatoarea va fi anuntat/ -a pe 15 decembrie telefonic, pe site-ul Baby Boom, pe pagina de facebook a evenimentului, precum si prin newsletter catre baza noastra de date.

Mai multe detalii despre concurs aflati direct de pe site-ul evenimentului, babyboomshow.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul