Fii eroina de pe coperta unei carti romantice!

| | Modificat: 2014-02-27 00:00:00

Colectia Carti Romantice a devenit, in cei mai bine de doi ani de la aparitia pe piata, impreuna cu Libertatea pentru femei, unul dintre proiectele editoriale de mare succes.

Romanele de dragoste istorice sau contemporane sunt scrise de unele dintre cele mai apreciate autoare de fictiune romantica: Danielle Steel, Nora Roberts, Mary Jo Putney sau Amanda Quick.

Zeci de mii de femei aleg sa paseasca in fiecare saptamana pe taramul dragostei, pasiunii si misterelor din cartile romantice, ca o cale de a se relaxa si a evada din cotidian. Privind coperta uneia dintre acestea, multe dintre voi poate ati visat cu ochii deschisi sa va plimbati prin decoruri somptuoase purtand rochii de matase fosnitoare. Acest vis poate deveni realitate!

romane-dragoste

Participati la CONCURSUL "Fii o romantica celebra" si aveti sansa de a fi eroina de pe coperta cartii ce urmeaza a fi publicata in data de 16 mai 2014!

Va promitem o zi in care veti fi rasfatata ca o vedeta: intr-un decor romantic veti beneficia de o sesiune de make‑up si o sedinta foto profesioniste, avand in plus sansa de a castiga un sejur la Paris. Dar cea mai frumoasa rasplata va fi cartea pe a carei coperta va veti vedea chipul si pe care o veti pastra pentru totdeauna in biblioteca.

Este foarte simplu sa participati: in perioada 28 februarie – 04 martie ne trimiteti o frumoasa fotografie a voastra, insotita de datele personale, la adresa concurs@litera.ro. Albumul cu fotografiile primite va fi postat in perioada 5-9 martie pe Facebook, iar fanii vor fi invitati sa-si sustina preferata prin vot (like pe poza din album).

Desemnarea castigatoarei se va face in data de 10 martie si va fi anuntata in data de 11 martie pe  Facebook Colectia Carti Romantice.

Mult succes!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA