Festivalul Brazilor de Craciun, editia cu cei mai multi brazi

| | Modificat: 2012-11-27 16:32:57

Festivalul Brazilor de Craciun a ajuns anul acesta la editia cu numarul 12 si odata cu ea la cea mai bogata galerie de brazi. 27 de creatii, purtand semnatura unor renumiti designeri si artisti romani, vor aduce copiilor fara acces la educatie sansa unei vieti mai bune.

Fiecare brad poarta cu sine o poveste, un mesaj care va incerca sa miste cat mai multe suflete in cadrul licitatiei din seara de gala de pe 6 decembrie. Creatiile ce vor fi licitate in aceasta editie apartin designerilor Doina Levintza, Wilhelmina Arz, Lena Criveanu, Rita Muresan, Mihaela Glavan, Stephan Pelger, Alexandru & Mihnea Ghildus, Ana Wagner & A. David Gallery, Kristina Dragomir & Europa FM, Cristian Samfira, Carmen Ormenisan, Iris Serban, Claudia Castrase, Irina Solomon & Azay, Veronica Zaharia & The One, Madalina Dorobantu, Maria Marinescu, Alexandru Ciucu, Mirela Stelea, Mihaela Drafta, Mirela Diaconu, Hamid Nicola Katrib & United Media. La acestia se adauga: Oxette, Anca Rusu, pictorul Bogdan Mihai Radu, Mark Twain International School, bradul presei, precum si bradul creat de copiii din centrele educationale Salvati Copiii. 

festivalul-brazilor-craciun

Agnes Keszeg, cunoscut ilustrator si designer de papusi, s-a alaturat si ea editiei din acest an a festivalului. Toate materialele grafice si ilustratiile necesare evenimentului poarta semnatura sa.

"Impresionanta galerie de creatii din acest an este un motiv de mare bucurie pentru noi. Cu fiecare nou brad crestem posibilitatile prin care putem veni in ajutorul copiiilor si chiar al parintilor care isi doresc sa se bucure de darul de a scrie si a citi. Speram sa extindem si galeria sponsorilor in aceeasi proportie, astfel incat sa facilitam accesul la educatie al acestor familii defavorizate", a declarat Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii Romania.

Programul de reintegrare sociala si scolara a copiilor aflati in situatii vulnerabile a inceput in anul 2001, cu sprijinul sectorului privat (strangerea de fonduri organizata prin Festivalul Brazilor de Craciun) din Romania. Peste 16.000 de copii au beneficiat de integrare in sistemul educativ (A doua sansa) si de suport educational, social si juridic pentru a nu abandona scoala (Scoala dupa scoala). Editia de anul acesta a Festivalului Brazilor de Craciun isi propune colectarea de fonduri pentru cei 2.500 de copii deja cuprinsi in programele educationale Salvati Copiii. In total, in primele 11 editii ale Festivalului Brazilor de Craciun s-au stras 2.484.000 euro.

Festivalul Brazilor de Craciun este un eveniment de strangere de fonduri organizat anual de Salvati Copiii Romania, care are ca centru de interes o licitatie speciala de brazi de Craciun, creati exclusiv pentru aceasta ocazie de unii dintre cei mai cunoscuti designeri romani. Devenit una dintre atractiile calendarului social al sezonului, Festivalul Brazilor de Craciun sprijina proiectele derulate de Salvati Copiii Romania.

Comitetul de Organizare al Festivalului Brazilor de Craciun din acest an are in componenta sa pe Amalia Nastase (Manager eventures), Andreea Raicu, Andi Moisescu (Realizator TV), Corina Barladeanu (Manager 2activePR), Liviu Sfrija, Tereza Munteanu (Managing Partner Wunderman).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA